Localurile și-au şi prelungit programul ca să poată onora toate comenzile.
Peste 2.000 de mititei au înfulecat clienţii unui restaurant din Cluj-Napoca, anul trecut, de Ziua Naţională. Acum, localul nu va mai fi plin, dar micii vor fi împachetaţi şi duşi până la uşa celor care îi comandă.
„Având în vedere situaţia actuală, fiind închise restaurantele, terasele, e rece afară, vom face delivery, o să livrăm la domiciliu”, a spus Felician Fărcaș, bucătar-șef restaurant, potrivit Știrile PRO TV.
Ca să preia numărul mare de comenzi, angajaţii vor lucra dublu de 1 Decembrie. Clienţii deja se interesează de meniu. Fasolea cu ciolan este aproape nelipsită de pe lista cu cereri.
Sunt variante şi pentru cei care stau la casă şi vor să facă singuri grătar.
„Am pregătit aici un coş special pentru 1 decembrie, o şuncă de casă, cârnaţi de casă, o ceafă rulată cu ardei, tradiţionalii mici şi un ciolan dezosat. Preţurile variza în funcţie de produsele alese, un astfel de coş costa între 200 şi 400 de lei”, a declarat Bianca Mogoș, administrator carmangerie.
„La afumat stau de vreo 3 zile, le mai trebuie vreo 2 zile şi sunt gata. De ziua naţională punem de toate şi pulpa şi ceafa şi cotlet că sunt produse tradiţionale”, spune Ilie Chiver, proprietar afumătoare tradiţională.
O masă îmbelşugata pentru 1 Decembrie poate să ajungă şi la câteva sute de lei, în funcţie de cantitate şi de produsele alese.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News