Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Yulia Chernitskaya, ucraineanca impresionată de românul care i-a oferit toți banii săi, pleacă din România
WhatsApp
Yulia Chernitskaya, ucraineanca ajunsă în România și impresionată până la lacrimi de un român care i-a oferit toți banii pe care-i avea la el, pleacă din țara noastră. 

Yulia Chernitskaya a fost ajutată cu bani de un român într-o benzinărie din Brașov. Fără să aibă prea mulți bani, românul i-a oferit toți banii pe care-i avea la el în acel moment. Cu toate acestea, la peste o lună de la întâmplarea care a impresionat-o, Yulia spune că se simtă străină și alegerea ei este să se întoarcă în Ucraina. 

"Să mă întorc acasă este decizia mea personală...Nu pot și nici nu am puterea de a influența decizia nimănui.Este alegerea fiecăruia să trăiască într-o țară străină și să fie străin, dar oportunitatea de a construi o viață nouă, sau de a reveni acasă și de a construi similar o viață nouă, dar acasă.Va fi greu și acolo și acolo. Dar cine ești și unde ești este și alegerea ta.Nu-mi asum nicio responsabilitate pentru decizia ta. Sunt responsabil doar pentru mine și copiii mei.Și știu sigur, oriunde ai fi, totul va fi bine! Durează timp Și mi-am deschis sufletul spre o nouă viață," a scris Yulia Chernitskaya pe contul său de Facebook. 

Yulia Chernitskaya a fugit din Ucraina în România

 

Fugită şi ea din calea infernului dezlănţuit în Ucraina, Yulia Chernitskaya a primit o lecţie de viaţă şi a rămas impresionată de bunătatea românilor. Aceasta a povestit că a fost oprită de un bătrân într-o benzinărie din România, care i-a oferit 100 de lei. Pentru că aceasta a refuzat banii, bătrânul a mai scos 100 de lei din buzunar. Gestul acestuia a emoţionat-o până la lacrimi pe tânăra ucraineancă, mai ales că omul nu avea de unde să-i ştie povestea de viaţă. 

Yulia Chernitskaya trăia în Kiev alături de cele patru fetiţe ale sale în Ucraina. Femeia era o împătimită a sportului şi era antrenoare de fitness.

Ulterior, mai multe site-uri din România au scris că aceasta ar fi câștigat bani și din videochat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel