Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
WizzAir, anunț despre aeronava cu care italianul infectat cu coronavirus a călătorit în România
WhatsApp
Aeronava companiei low-cost Wizz Air care a operat zborurile W6 3762 Bologna - Craiova din 18 februarie şi W6 3761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie, unde a existat un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, a fost scoasă din funcţiune şi va fi dezinfectată în conformitate cu reglementările specifice înainte de a reveni la operaţiuni, au anunţat miercuri reprezentanţii Wiz Air.

În prezent o altă aeronavă din flota Wizz Air a fost alocată pentru a opera zborul W6 3762 Bologna - Craiova, care este reprogramat pe 26 februarie.

„Wizz Air este în legătură cu autorităţile relevante cu privire la măsurile viitoare necesare pentru a menţine în siguranţă echipajul şi pasagerii care au călătorit împreună cu pasagerul infectat de coronavirus în siguranţă. Securitatea şi sănătatea pasagerilor şi a echipajului nostru rămân prioritatea noastră, iar WIZZ va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că acestea rămân protejate", spun reprezentanţii operatorului aerian.

mintim că un cetăţean italian în vârstă de 71 de ani, depistat recent ca infectat cu virusul COVID-19, a fost în România, la Craiova, între 18 şi 22 februarie, a anunţat marţi Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

„Autorităţile române au activat protocoalele necesare în acest tip de situaţie, urmând a fi declanşată o anchetă epidemiologică şi dispuse măsurile de carantină sau izolare, după caz", precizează sursa citată.

Potrivit MAE, bărbatul are cetăţenie italiană şi în timpul şederii sale în România a vizitat rudele soţiei sale, cetăţean român, şi a avut mai multe întâlniri de afaceri, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel