Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vlogger român cunoscut, scandal cu jandarmii în Piața Constituției (VIDEO)
WhatsApp
Cunoscutul vlogger Andy Popescu a fost amendat de jandarmi cu suma de 1.200 de lei, vineri seară, în Piața Constituției din București. Jandarmii l-au luat pe sus pentru că el și cei alături de care s-a reunit în piață nu ar fi respectat normele de distanţare impuse de coronavirus.

Celebrul vlogger de pe YouTube, Andy Popescu a fost săltat de jandarmi. Acesta se afla alături de mai mulţi admiratori în piaţa mai sus amintintă când au intervenit forţele de ordine. Cel mai probabil cei din piaţă nu au respectat normele de distanţare impuse de coronavirus.

Întreg incidentul a fost filmat de către martori și a fost postat de o reţea de socializare.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22.10, iar vloggerul, care a devenit recalcitrant în momentul apariției echipajelor, a fost sancționat „pentru proferarea de injurii și tulburarea ordinii publice”, precizează comunicatul Jandarmeriei Capitalei.

Andy Popescu, unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, a atras milioane de vizualizări pe canalul sau de YouTube, aşa că putem spune că este unul dintre cei mai populari car vloggeri din ţară.

Vlogger amendat „pentru proferarea de injurii și tulburarea ordinii publice”

 

„Vineri, 5 februarie, în jurul orei 22.10, jandarmii aflați în executarea atribuțiilor de serviciu au fost informați că în Piața Constituției sunt prezente mai multe grupuri de persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară”, se menționează în comunicat. Ajunși la fața locului, jandarmii au făcut recomandări pentru respectarea măsurilor de distanțare fizică și purtarea măștii de protecție.

Unele dintre persoanele prezente, susține Jandermeria, au refuzat respectarea recomandărilor, motiv pentru care s-a procedat la legitimarea lor. „Un bărbat, care a refuzat cooperarea cu jandarmii, a fost condus la autovehiculul Jandarmeriei pentru clarificarea situației, context în care a adresat injurii personalului nostru. Astfel, acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.200 de lei, pentru proferarea de injurii și tulburarea ordinii publice”, a anunțat Jandarmeria Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel