Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vlad Pascu, primul interviu după tragedia din 2 Mai: „Am pierdut niște timp...”
WhatsApp
Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a fost implicat în tragicul accident din vara anului 2023 în localitatea 2 Mai, a acordat pentru prima dată un interviu cutremurător din închisoare, exprimând regretul profund și remușcările legate de cele întâmplate. 
Vlad Pascu, primele declarații după tragedia din 2 Mai: „Aș da orice să pot da timpul înapoi...Eu știu cine sunt eu”

După ce pe toată durata procesului nu a spus nimic și după ce a petrecut mai bine de jumătate de an în spatele gratiilor, tânărul a ales să vorbească despre accidentul produs și consecințele faptei sale.

Declarațiile au fost oferite în cadrul unei convorbiri telefonice cu tatăl său, publicată pe Facebook de către protestatarul Marian Moroșanu, cunoscut și sub numele de revoluționarul „Ceaușescu”.

„Avem toată familia niște acuzații pe care trebuie să le ducem, pentru că dacă nu le ducem noi, nu ni le duce nimeni.”, spune tatăl său.

 

„Aș da orice să pot da timpul înapoi”

 

Vlad Pascu, în ciuda absenței sale fizice la proces, și-a recunoscut greșeala și a exprimat profundul regret pentru tragedia în care doi tineri și-au pierdut viața. „Am greșit. Aș da orice să pot da timpul înapoi”, a afirmat el.

În cadrul interviului, Pascu a subliniat că își dorește să-și schimbe cursul vieții și să facă lucrurile diferit.

„Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit. ”

Cu privire la consecințele faptei sale, Vlad Pascu a subliniat că înțelege suferința familiilor victimelor și își asumă responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat.

„Este într-o suferință de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult și pot să înțeleg și să-mi asum”, a declarat el.

 

„Eu ştiu cine sunt eu”

 

Totodată, Pascu a menționat că, deși conștientizează greșelile sale, simte că imaginea sa prezentată în mass-media este una distorsionată și spune că există și o parte bună a sa.

„Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta.

Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat.”, spune tânărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel