Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă, replică pentru Klaus Iohannis: „Cabinetul Dăncilă, la DEZBATERE cu MINIȘTRII din cabinetul Ludovic Orban 1“
WhatsApp
Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, îi răspunde lui Klaus Iohannis din sediul central al PSD.

Candidatul  PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, susţine o nouă conferință de presă. De la ora 20.00, la sediul central al PSD din capitală, Viorica Dăncilă face noi declarații după ce Klaus Iohannis a vorbit, din nou, despre psd, în mitingul electoral de la Baia Marea, unde a afirmat că „România normală, nu se poate realiza cu PSD în curte“.

Contracandidatul Vioricăi Dăncilă, președintele Klaus Iohannis a afirmat că „PSD împroașcă venin, minciuni și fake-news“, dar și că „PSD își face planuri  pentru moțiune de cenzură. Cum să trăiască PSD-ul fără conexiuni la buegtul țări?!“.

Candidatul PSD la prezidențiale a solicitat din contracandidatului său o dezbatere. de această dată ea a reiterat ideea unei dezbateri între miniștrii guvernului Dăncilă, versus miniștrii din cabinetul Orban.

„Cred că trebuie să vină în faţa românilor şi să vorbească de activitatea sa, chiar dacă acest lucru nu va dura mai mult de 10 minute (...) Aceste refuzuri sunt îngrijorătoare pentru soarta țării. 

(...) Avem la putere nişte aroganţi: un președinte arogant, minștri aroganți, miniștrii care nu pot să le demonstreze.

De aceea am hotărât ca miniştrii din cabinetul Dăncilă să-i cheme le dezbatere pe miniştrii din cabinetul Ludovic Orban Unu, din dinastia Iohannis. Pentru că este important să știm adevărul și să spunem ce am făcut noi și ce au făcut acești oameni“, a afirmat Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel