Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
BELGIA. Un român îi „RĂPEȘTE“ pe șoferii români de TIR și îi duce pe „ĂȘTIA“ LA VOT cu „ambulanța gri“
WhatsApp
Un român din Belgia spune că-i "răpește" pe șoferii de TIR de prin parcările din jurul Gentului pentru a-i duce să voteze în cea mai apropiată secție de votare cu mașina sa, redenumită  "ambulanța gri".

„Ambulanța gri din Gent a răpit 15 "ĂȘTIA" șoferi de prin parcările din jurul Gentului și i-a dus la vot. Toți "ĂȘTIA" s-au ... cu boltă pe Bădălău. Dacă mai sunt români in Gent sau in imprejurimi care vor să voteze....da-ți un semn pe messenger. Vine ambulanța gri, vă răpește, vă duce la vot și vă aduce inapoi la cabină.

L.E. Ambulanța gri a mai răpit 3 "ĂȘTIA" șoferi și i-a dus la vot. Am ajuns la 18 răpiți. Și mai am 4 șoferi care vor să fie răpiți mâine de la VOLVO Gent.

Update: Ambulanța gri a mai răpit 4 "ăștia" șoferi și i-a dus la vot", a anunțat, pe Facebook, Viorel Daniel Ghenov.

Românul a primit solicitări și duminică. Numeroși șoferi de TIR au cerut ajutor, pe rețelele de socializare, pentru a ajunge la urne să voteze, având în vedere că nu au voie să intre cu mașinile în orașe.

„"Ăștia" care sunteți in Gent sau imprejurimi și vreți la vot, lăsați-mi un mesaj pe mess. Vă duc gratis la vot și retur la cabină", a scris bărbatul, pe un grup de pe rețelele de socializare, transmite MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel