Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO VIRAL. Mesajul unui român din Londra: „Este un moment istoric când vă voi demonstra că vă înșelați”
WhatsApp
Dinu Șovea a postat un nou mesaj pe Facebook care a devenit viral. 

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra, Marea Britanie, a devenit celebru pe Facebook datorită pamfletelor sale la adresa românilor din Diaspora. El a postat din nou un mesaj amuzant pe Facebook care a stârnit reacții și râsete.

El spune în filmulețul postat că a deschis online o sală de fitness, un salon de înfrumusețare și un restaurant cu mâncăruri sănătoase pentru ca românii să arate bine în ochii străinilor.

„Noi, românii, avem o percepție extrem de proastă despre cei ce ne conduc și spunem că nu se implică în problemele noastre, ale românilor. Astăzi, este un moment istoric când vă voi demonstra că vă înșelați, dragii mei! Sunt Dinu Șovea, sunt ambassador al Românilor de Pretutindeni și reprezint Românii de Pretutindeni și împreună cu Dan Șova, reprezentant marcant al grupului PSD am reușit să deschidem primul complex din lume, pentru românii din străinătate doar momentan, care va cuprinde o sală de fitness online, un salon de înfrumusețare online și un restaurant cu mâncăruri sănătoase, la prețuri românești. Astfel, românii vor arăta bine în ochii străinilor, își vor ascunde ridurile și părul alb făcute de la muncă, vor merge la sală și imaginea României va fi mult mai bună", spune Dinu, în clipul video.

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel