Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO - Poliţia Română GAFEAZĂ din nou! Femeie luată pe sus pentru că agenţii au GREŞIT adresa din mandat
WhatsApp
Întâmplare halucinantă la Timişoara, unde patroana unei firme s-a trezit cu echipaje de poliţie în sediul său. Se pare că agenţii căutau un bărbat care ar avea domiciliu pe Bulevardul Constructorilor, însă ei au venit pe Strada Constructorilor, în cu totul altă parte a oraşului. Pentru că a îndrăznit să le explice unde au greşit, femeia a fost luată pe sus din sediul său de către agenți. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi au fost publicate.
captura video

Femeia a încercat în zadar să explice primului echipaj are a intrat peste ea că a greșit adresa din mandat. Poliţiştii i-au spus că au fost în zona indicată îndocument, dar bărbatul pe care îl căutau nu se afla acolo, aşa că au venit şi pe strada Constructorilor, unde i-au cerut acesteia să dea şi o declaraţie despre o persoană pe care nici nu o cunoştea. A depus o plângere la poliţie pentru a-i reclama pe agenţii care au venit la sediu.

"Polițiștii mi-au spus că e obligatoriu să dau o declarație. Eu le-am comunicat (iar) că la această adresă nu locuiește niciun Szabo Iulius Ludovic și că nu pot da o declarație despre o persoană despre care nu cunosc absolut nimic. Agenții au insistat, după care m-au amenințat că vor cheama încă un echipaj ca să le ia tututor angajaților o declaratie, din cauză că eu nu am vrut să declar ce doreau ei (lucrătorul de poliție trebuia să îşi facă treaba, îmi spunea în mod repetat că l-au căutat pe numitul Szabo Iulius Ludovic și în partea cealaltă a orașului, nefiind de găsit, și s-au gândit că acesta se află la mine, în punctul de lucru al firmei). I-am rugat să părăsească sediul și aceștia au refuzat categoric, rămânând abuziv în incinta imobilului", se arată în plângerea Danielei Sasu, citată de pressalert.

Nu a trecut mult timp şi un a doilea echipaj chiar şi-a făcut apariţia la sediul său. În total, cinci agenţi de poliţie căutau un bărbat la o altă adresă decât cea menţionată în mandat şi insistau să obţină totuşi informaţii de la femeie, care susţine că a fost chiar îmbrâncită de doi dintre poliţişti pentru că a spus că nu are buletin în momentul în care a dorit să o legitimeze.

Aceasta a ţipat la cei doi agenţi şi le-a spus că le aduce o copie de buletin. 

"Polițistul din echipajul nr. 2 m-a amenințat că o să fiu sancționată că nu am dorit să colaborez cu poliția și să semnez că domnul Szabo Iulius Ludovic nu locuiește la adresa la care aceștia au descins. I-am adus din nou la cunoștință faptul că polițistul … mi-a solicitat o declarație, nu o semnătură, și nu pot da o declarație despre o persoană pe care nu o cunosc și mai ales că mandatul de aducere este pe o altă adresă, și nu la adresa la care dânșii au descins", potrivit aceleiaşi surse.

Disperată, femeia a sunat în cele din urmă la 112 să se plângă de comportamentul abuziv al poliţiştilor, după care unul dintre ei a primit un telefon şi au ieşit toţi în faţa clădirii, unde ar mai fi stat încă 30 de minute.

Contactaţi de presă, IPJ Timiş a precizat că se desfăşoară o anchetă internă în care se verifică situaţia.

Vedeţi video complet cu dialogul dintre femeie şi agenţii de poliţie:

sursa: Vocea Timisului / Youtube

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel