Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Video. Momentul în care un bărbat din România este UCIS în timp ce făcea live pe Facebook, pe marginea drumului  
WhatsApp
Bărbatul ucis vineri, la o terasă de pe marginea drumul european E85, la Mărăşeşti, de roata unui autocamion care s-a desprins în mers, era un lider al romilor tradiţionali din Vrancea şi făcea live pe Facebook în momentul tragediei.

"Marcel Codreanu era un lider al romilor tradiţionali din Vrancea, în jur de 1.000 de persoane, aşa numiţi pletoşi. Era presbiter în biserica penticostală şi judecător în staborul ţigănesc. A fost şi vicepreşedinte la Partida Romilor Pro-Europa până în 2016. Ne pare rău pentru această întâmplare nefericită. A fost un om care a ţinut sub control situaţia romilor pletoşi, chiar şi pe timpul pandemiei, când i-a îndemnat să respecte regulile care au fost date. Chiar şi când s-a întâmplat tragedia acesta era live pe Facebook, avea o discuţie cu membrii din comunitatea dânsului. Era tot timpul în mijlocul lor şi îi îndemna mereu pe aceştia să stea liniştiţi şi să urmeze calea domnului", a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, Toader Constantin.

Marcel Codreanu, în vârstă de 62 de ani, a decedat, vineri, după ce a fost lovit de roata unui autocamion care s-a desprins în mers, acesta aflându-se pe marginea părţii carosabile, la o terasă.

Marcel Codreanu, ucis de roata unui TIR. Video



Potrivit poliţiei, evenimentul s-ar fi produs în urma unei defecţiuni tehnice a autocamionului.

"Vineri dimineaţă, în jurul orei 10,20, poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea au intervenit la un accident rutier, pe Drumul Naţional 2 - E85, în localitatea Mărăşeşti. Conform primelor date, din cauza unei defecţiuni tehnice, una dintre roţile unui autocamion care rula pe E85 s-ar fi desprins şi ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focşani, care se afla în imediata apropiere a părţii carosabile", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

În cauză, poliţia a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel