Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO El e puștiul care a intrat pe teren la România - Olanda. A spus ce a vrut să facă: "N-am reușit la Ronaldo, dar am reușit aici"
WhatsApp
Un copil român a intrat pe teren în timpul meciului România-Olanda, care a avut loc marți, 2 iulie. Puștiul spune într-un clip de ce a făcut acest lucru. 
Copilul intrat pe teren la meciul România - Olanda

Copilul care a intrat pe teren în timpul meciului România - Olanda spune că a vrut să dea mâna cu portarul Niță. El a fost întrebat de cineva de ce a făcut acest gest, iar imaginile au ajuns virale.

"- Am auzit ca tu ai intrat pe teren?
 - Da, am intrat pe teren
 - De ce ii făcut asta?
 - Am vrut să dau mana cu Niță și de mult am vrut să-l văd și să dau mâna cu el.
- N-am reușit la Ronaldo și am vrut s-o fac aici. Și am reușit!"

VIDEO

 

@radu.tilita Un copil a intrat pe teren la meciul dintre România și Olanda! Românul nostru este îndrăgostit de echipa națională și ieri și-a îndeplinit un vis! #romania #munchen #allianzarena #adorabili❤️???????? #curaj #bravo #mândridevoi???????????????????????? #hairomania ♬ sunet original - Radu Tiliță

Ce s-a întâmplat pe teren. Momentul n-a fost arătat la televizor

 

Un copil din zona fanilor români, ce purta însemnele naționalei noastre, a țâșnit dintre stewarzi și a intrat pe terenul de joc. Acesta s-a dus direct la portarul Florin Niță, care se afla cel mai aproape de el. Băiatul nu a fost primit chiar cu brațele deschise de portarul naționalei, iar stewarzii au sărit să-l scoată rapid din teren. Florin Niță l-a respins energic pe copil și la un moment dat a fugit de lângă el. 

Din câte se pare, copilul voia doar să-l îmbrățișeze pe Niță și pe imaginile ulterioare s-a putut observa că a fost foarte fericit pentru isprava lui. Nici măcar când l-au prins forțele de ordine pentru a-l evacua de pe teren nu a părut speriat sau supărat. Băiatul a zâmbit pe toată perioada "incursiunii" sale pe teren. 

Vezi aici mai multe detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel