Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO: Diaspora solidară cu protestele din țară!
WhatsApp
Românii din marile capitale europene s-au solidarizat cu țara! Vezi ce scandează sute de oameni lângă Turnul Eiffel din Paris.

 

Protestele de la Bucureşti de după tragedia din clubul Colectiv se mută în afara ţării. Deși românii din diaspora anunțau că vor ieși în stradă în acest sfârșit de săptămână, din solidaritate cu cei rămași acasă, mulți nu au mai răbdat presiunii străzii și au ieșit în această seară. Iată ce strigă românii din Paris!

 

 

Românii din diaspora au anunţat că vor organiza manifestaţii în faţa ambasadelor României din ţările în care locuiesc, în semn de solidaritate cu nemulţumirile celor din ţară. Între timp, ambasada României de la Madrid a devenit loc de pelerinaj pentru cei care au vrut să transmită condoleanţe familiilor victimelor.

 

Tot în această seară, un grup de români din Londra s-a alăturat protestelor de la București.

 

 

Românii din Salonic anunță că vor organiza o manifestație de solidaritate cu românii de acasă, joi, 05 noiembrie 2015, orele 19.30 în Piata Aristotelous din localitate, scrie Ziarul Online Românesc din Grecia, Romedia.gr

 

La Madrid, Bologna, Londra, Atena, Berlin și în  multe alte oraşe românii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și vor ieşi în stradă în acest weekend pentru a-şi arăta dezamăgirea faţă de reacţia autorităţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel