Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta: „Nu am votat răul cel mai mic, am votat un candidat bun”
WhatsApp
Liderul Pro România, Victor Ponta, spune că a votat, la scrutinul prezidenţial de duminică, un candidat bun şi nu răul cel mai mic, aşa cum s-a votat la alte alegeri în România.
Sursa foto: captură Antena 3

El şi-a exprimat dreptul constituţional la Şcoala gimnazială „Maria Rosetti" din Bucureşti.

„Să fiu sincer, mi-e mai simplu acum decât în alte dăţi şi vreau să vă zic că nu am votat contra nimănui. Povestea asta cu votul contra întotdeauna a ieşit prost. Am votat pentru un candidat, nu pot să vă spun pentru cine că nu s-a terminat votul, şi de asemenea nu am votat răul cel mai mic. De câte ori în România s-a votat răul cel mai mic a ieşit răul cel mai mare, aşa că acum am votat un candidat bun, în niciun caz nu un rău mai mic şi în niciun caz nu contra", a declarat Ponta, după ce a votat.

Liderul Pro România a adăugat că are emoţii pentru candidatul pe care îl susţine şi a afirmat că şi-ar dori ca în România „să nu mai fie vot cu ură şi cu scandal".

Victor Ponta a mai spus că e foarte bine că s-au rezolvat problemele la vot pentru cetăţenii din diaspora, iar prezenţa la nivel naţional „este normală şi e foarte bine ca oamenii să voteze".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel