Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta: „Bravo Ștefan! America a fost construită de migranți“
WhatsApp
Victor Ponta îl apreciază pe antreprenorul român Ștefan Mandachi pentru gestul său de a se oferi să îi angajeze pe cei doi brutari din Sri Lanka de la Ditrău în orice restaurant de-al său.

„Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale“, a spus Ștefan Mandachi.

Victor Ponta, liderul Pro România, apreciază luarea de poziție a antreprenorului moldovean. „Inca o data - bravo Stefan! America (la care multi ne uitam ca la un model de performanta) a fost construita de emigranti - atat de multi romani sunt apreciati si participa la viata economica si sociala din atat de multe tari / sa vezi in Romania de azi un sat intreg ( cetateni romani - chiar daca sunt de etnie maghiara) care goneste doi emigranti care munceau cinstit - pare de Evul Mediu!“, a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

Reacția vine după ce, ieri, în urma unei „răscoale ad-hoc“ a localnicilor din Ditrău, proprietarul brutăriei care a angajat doi bărbați din Sri Lanka și-a cerut scuze localnicilor pentru neplăceri și s-a oferit să îi mute pe cei doi din procesul de producție.

Mandachi - „N-aș fi renuțat la cei doi brutari, ca protest împotriva Statului care a alungat toți românii peste granițe“

 

„Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aș fi renunțat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laș, deși cine știe ce nebuni l-au presat... Știa cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluție, dar n-aș fi renuțat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toți românii peste granițe. I-a hăituit și pe angajați și pe patroni, până a rămas țărișoara golită.

Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locații în toată țara, îi pun șef de producție la panificație și postez poze cu mine și cu ei în locație. Cine poate să-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, să-mi scrie urgent în privat. Sunt foarte hotărât!

Cât despre cei 300 de inși care țipă înverșunați... mă șochează, Doamne ferește, Doamne păzește, nu mi-am imaginat că mai pot vedea astfel de scene în 2020! Sper să pot să mă abțin, deși nu cred...

P.S. O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deși nu erau planificați! Asta ca să știe nebunii cu gândire feudală și să ne evite. Am voie să respect legea în țara mea, nu?“, a replicat Ștefan Mandachi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel