Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viața în Belgia, avantaje și dezavantaje. Carmen Solomie, președintele Rombel, la interviurile StiriDiaspora
WhatsApp
Președintele Rombel, Carmen Solomie, va vorbi cu jurnalistul Bogdan Bolojan despre provocările vieții în Belgia: care sunt principalele avantaje, dacă există dezavantaje, cât de greu este departe de România și legătura cu țara. Interviul va fi difuzat live, luni de la ora 14:00. 
Carmen Solomie - Presedintele Rombel

Deși inițial o destinație cel puțin neobișnuită pentru o mare parte dintre românii care au preferat țări precum Italia sau Spania, în ultimii ani Belgia a devenit o țară tot mai atrăgătoare pentru conaționalii care au decis că viitorul lor va fi în altă parte și nu în România. 

Carmel Solomie, președintele uneia dintre cele mai mari organizații de români din Belgia va răspunde întrebărilor cititorilor StiriDiaspora.ro. 

 

Despre Rombel

ROMBEL- Români în Belgia (www.rombel.com) reprezinta cea mai larga comunitate virtuala a românilor din Belgia, având drept scop informarea si liberul schimb de informatii, precum si construirea unei adevarate comunitati si a sentimentului de apartenenta la aceasta. Aportul adus la viata si integrarea romanilor din Belgia precum si valoarea adaugata a asociatiei pe plan european, ne-au adus in 2020 recunoasterea europeana prin intrarea pe lista scurta a 10 asociatii europene – fiind singura asociatie romaneasca de pe aceasta lista din Diaspora europeana – si castigarea premiului European Citizen Action Service (ECAS) la categoria „Practici care vizează îmbunătățirea incluziunii sociale și culturale a cetățenilor mobili ai UE”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel