Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ȘOC. FETIȚĂ de 12 ani, VIOLATĂ de ASISTENTUL MATERNAL la Vaslui. Soția lui a încercat să se sinucidă!
WhatsApp
Val de violuri în toată țară. Un nou caz halucinant a fost descoperit în Vaslui. Un asistent maternal a violat-o pe una dintre cele două fete pe care le avea în plasament, în vârstă de doar 12 ani.. 

Un bărbat din comuna Giurcani, județul Vaslui, este acuzat că ar fi violat una din fetele pe care le avea în plasament. Soția lui, de 44 de ani, a încercat să se sinucidă și a înghițit mai multe medicamente. Ea le-a spus motivul tentativei de sinucidere medicilor de pe Ambulanță.

„Prima dată a fost o solicitare pentru o femeie de 44 de ani, care a luat mai multe pastile, pacienta nu punea probleme. Pe timpul transportului, întrebată de medic ce a determinat-o să facă acest gest, a spus că a încercat să se sinucidă pentru că soțul ei a abuzat-o - aseară şi de mai multe ori - pe una dintre fetele pe care le au în plasament. Echipajul a anunţat poliţia şi colegii din dispecerat, iar o a doua ambulanţă a plecat spre Giurcani, pentru a transporta la spital minora care rămăsese acasă - cea care ar fi fost abuzată - pentru investigaţii”, a declarat pentru Mediafax Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Bărbatul a fost luat, joi, de polițiști chiar de la spital și a fost dus la audieri.

„Am fost sesizaţi de un medic de la Ambulanţă despre faptul că o fată de 12 ani a fost abuzată de un bărbat care o avea în asistenţă maternală. Se fac cercetări într-un dosar de viol”, a spus Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a mutat cele două fetițe, care vor merge la un psiholog.

„Cei doi soţi erau asistenţi maternali din 2006, doamna avea fetița de 14 ani, iar el pe cea de 12. Victima agresiunii ar fi fetiţa cea mai mică. Acest caz nu este similar cu altele, este o evoluţie spontană, pe parcusul acestei zile s-a petrecut tot incidentul. Din documentele pe care le avem, din monitorizarea asistenţilor maternali, nu există antecedente care să atragă suspiciuni de acest gen”, a declarat pentru Mediafax Ionuţ Dănilă, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel