Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tată și-a înjunghiat fiul. I-a înfipt un cuțit de bucătărie direct în inimă. Tânărul a murit pe loc 
WhatsApp
Comunitatea din localitatea Sălcuța din raionul Căușeni, Republica Moldova este îndurerată după ce un bărbat de 35 de ani a murit, fiind înjunghiat de tatăl său, care i-ar fi înfipt cuțitul de bucătărie în inimă. Crima a avut loc vineri, aproape de miezul nopții. 
cutit_scandal

Poliția a fost alertată în jurul orei 23:22, chiar de atacator. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 64 de ani,  l-a înjunghiat pe fiul său. Tragedia s-a produs la domiciliul suspectului, care, în momentul săvârșirii crimei, se afla în stare de ebrietate.

Polița a deschis un dosar penal, iar atacatorul a fost reținut. În prezent se efectuează acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii crimei, relatează tv8.md.

„S-a stabilit că , vineri, la ora 23:00, un bărbat de 64 ani din localitatea Sălcuța raionul Căușeni, fiind la domiciliu în stare de ebrietate, în urma unui conflict avut cu fiul de 35 ani, i-a aplicat ultimului o plagă penetrantă în regiunea inimii cu un cuțit de bucătărie”, au transmis polițiștii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel