Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român și-a ucis fosta concubină, apoi a mers la Poliția Deva și s-a predat
WhatsApp
Un bărbat de 42 de ani a mers duminică dimineața la Poliția Deva și le-a spus că și-a ucis, în urmă cu câteva ore, fosta concubină, care locuiește în Cisnădie, județul Sibiu. Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul crimei, au găsit victima.
roman_si_a_ucis_concubina

Bărbatul de 42 de ani a avut o relație cu femeia o perioadă de timp. Ei locuiau în aceeași scară, pe același palier, într-un bloc din Cartierul Arhitecților, din localitatea Cisnădie, județul Sibiu, potrivit unor surse judiciare.

Deși avea ordin de protecție dat prin instanță, valabil până la vară, sâmbătă seara bărbatul și-a vizitat fosta iubită. Între ei a izbucnit un scandal, iar el susține că femeia a sărit să îl lovească cu un cuțit, pe care i l-a luat și a lovit-o el.

Din cauza loviturii în zona gâtului, femeia a murit. Speriat, bărbatul a încuiat ușa și a plecat la fratele său, la Deva, unde a povestit ce s-a întâmplat. Împreună cu fratele și cumnata, bărbatul a mers la Poliția Deva și s-a predat.

Polițiștii au mers la locul indicat de agresor, au escaladat blocul și au văzut-o pe femeie. Când au reușit să intre în casă, aceasta era decedată. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel