Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român s-a întors din străinătate cu scopul de a-și ucide soţia şi socrii: Avea în mașină un întreg arsenal
WhatsApp
Un român originar din Hunedoara a fost arestat înainte să comită un masacru. Abia intrase în România şi mergea cu un întreg arsenal să-şi ucidă fosta soţie şi pe rudele acesteia. 

Patru arme au găsit polițiștii din Hunedoara la un bărbat de 40 de ani care și-ar fi amenințat cu moartea fosta soție și pe mama acesteia.

Potrivit polițiștilor, individul de 40 de ani cumpărase armele din străinătate, de unde a revenit acum două zile și nu le-a declarat la vamă. Se pare că fosta soție l-a dat pe mâna polițiștilor.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au depistat în trafic pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, un bărbat de 40 de ani, cu privire la care existau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soție și pe membri familiei acesteia, aflați într-o comună de lângă municipiul Hunedoara.

După efectuarea controlului corporal şi al autoturismului, bărbatul a fost dus la sediul IPJ Hunedoara pentru audieri.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul a adresat amenințări cu moartea fostei sale soții și mamei acesteia prin intermediul unor rețele de comunicare. Acesta și-ar fi procurat dintr-un stat european şi a deținut și transportat fără drept o armă letală și trei arme neletale (un pistol, un revolver cu aer comprimat și un pistol de semnalizare, dar şi o pereche de cătuşe metalice) din categoria celor supuse autorizării, precum și muniție aferentă.

Un român s-a întors din străinătate cu scopul de a-și ucide soţia şi socrii

 

Acestea ar fi fost introduse ilegal în România, fiind ascunse în bagajele aflate în autoturismul pe care bărbatul îl conducea, potrivit Mediafax.

Armele şi muniţia au fost descoperite de poliţişti şi ridicate pentru continuarea cercetărilor.

"În urma administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă calificată, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar, la data de 5 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hunedoara, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile", a precizat  IPJ Hunedoara.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru contrabandă calificată, amenințare şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hunedoara a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel