Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român s-a căsătorit într-o emisiune TV, în Franța. Câștigătoarea Chefi la Cuțite s-a ocupat de meniu
WhatsApp
Pe 6 mai 2023, Adrian și Sahra Covaci au spus "da" la primărie și în fața camerelor de filmat ale emisiunii "4 nunți pentru o lună de miere". 
Adrian și Sahra Covaci (foto: facebook.com/art.telier.3)

Pe 6 mai anul acesta, Adrian și Sahra Covaci s-au căsătorit în fața camerelor de luat vederi ale emisiunii „4 mariages pour une lune de miel“ ( 4 nunți pentru o lună de miere), și care a fost difuzată luni, 4 decembrie, pe TFX. 

Cu o lună înainte de cea mai fericită zi din viața lui Adrian, care lucrează ca steward și a lui Sahra Covaci, antreprenor independent, nu se mai așteptau să fie rechemați de echipa de producție a emisiunii "4 mariages pour une lune de miel".

"M-am înscris în urmă cu mai bine de un an pe site-ul de casting și nu am mai fost contactată niciodată", spune Sahra. Așa că au început pregătirile, iar lista de invitați a crescut... În cele din urmă, aproape totul era gata când au primit vestea: "Am primit confirmarea oficială cu o săptămână înainte de nuntă", își amintește tânăra de 19 ani.

A fost adăugată o masă pentru invitații emisiunii și ziua cea mare a putut începe, în fața camerelor de filmat, pe 6 mai. "A fost o experiență minunată: nici măcar nu ne-am dat seama că erau camerele de filmat acolo", spune cuplul. Cei doi și-au rezervat un moment special în cadrul evenimentului lor și pentru a face jurământul „Aropsaidirits ep ed ataipoc erits“.

În ceea ce privește întâlnirea cu celelalte mirese din emisiune, "a mers foarte bine" și amândoi au "amintiri frumoase". Deși nu au știut dinainte de montajul emisiunii, pe care l-au descoperit în același timp cu telespectatorii, ei susțin că "nimic nu a fost exagerat" și că "nunta ar fi decurs la fel dacă nu ar fi fost filmată"...

Cu excepția analizei critice a celorlalți candidați, care își vor petrece întreaga zi analizând rochia de mireasă, decorarea sălii de recepție, masa, deschiderea balului și atmosfera generală a nunții.

2. -imagine fara descriere- (florica-chef_08860900.png)

O nuntă franco-română

 


Adrian și Sahra s-au cunoscut în urmă cu trei ani, la o masă în familie, în perioada sărbătorilor. După ce au locuit în centrul orașului Beauvais, s-au mutat la Goincourt.

Decizia de a se înscrie la aceasată emisiune a fost una reciprocă. Mai ales că tema nunții lor a fost mixul cultural franco-român, pe care l-au prezentat în Salle des Deux Collines. "Am vrut să punem în valoare acest amestec de culturi și toate specialitățile lor".

Cu această ocazie, de masă s-a ocupat Floricuța - Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite România. „Contam foarte mult pe această masă", spune Adrian. Și cred că i-a lăsat pe mulți dintre invitați fără cuvinte! 130 în total. 

Florica, câștigătoarea Chefi la Cuțite din România, s-a ocupat de masa de nuntă, oferind specialități franțuzești și românești. 

2. -imagine fara descriere- (anunta-sarcina_86542200.png)

Încă un membru al familiei Covaci este așteptat

 

Pe lângă tematica nunții, Sahra a avut de făcut un anunț pentru invitații ei: "Eram însărcinată în două luni și jumătate, așa că am decis să anunțăm în ziua cea mare", povestește ea cu mare emoție pentru o publicație locală.

Și a fost o surpriză pentru toată lumea, deoarece "nici măcar cei mai apropiați prieteni și familia mea nu știau". 

Astăzi, micuțul Giulian are o lună și jumătate. "Fructul iubirii lor", anunțat în cea mai fericită zi din viața lor, a fost totuși prezentat în fața întregii Franțe luni, 4 decembrie.

 

----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel