Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român plecat cu Work and Travel în America învață oamenii cum pot câștiga 300 de dolari fără să facă nimic
WhatsApp
Un tânăr român plecat cu programul Work and Travel în America a dezvăluit pe TikTok cum a reușit să câștige 300 de dolari fără să facă aproape nimic.
Un român plecat cu Work and Travel în America învață oamenii cum pot câștiga 300 de dolari fără să facă nimic  / Foto: TikTok

Românul a vorbit despre beneficiile pe care le oferă un card bancar american, subliniind avantajele pe care le-a descoperit și cum acestea pot fi de interes pentru alți români aflați în aceeași situație.

Tânărul a povestit într-un videoclip despre experiența sa pozitivă cu banca Chase din America.

„Vreau să vă arăt și vouă ce card frumos mi-am făcut la Chase, o bancă din America. Îți trebuie un card bancar dacă vii cu Work and Travel neapărat, pentru că trebuie să îți trimită banii pe el. Chiar dacă este o bancă mai micuță, nu este ca First Bank sau Bank of America, eu am ajuns să îmi fac cardul aici pentru că dacă îți faci cont la ei, primești 300 de dolari gratis,” a explicat el entuziasmat.

 

Cum poți primi cei 300 de dolari gratis

 

Condiția principală pentru a primi bonusul de 300 de dolari a fost încasarea unui cec de minimum 500 de dolari.

„Mi-am făcut cont, iar singura condiție ca să primești acei bani gratis era încasarea unui cec de minim 500 de dolari. Ceea ce o să se întâmple pentru că eu am salariu pe două săptămâni, 2400 de dolari, hai fără taxe 2000 tot iau,” a adăugat tânărul, evidențiind faptul că îndeplinește cu ușurință această cerință datorită venitului său.

Pe lângă bonusul financiar, tânărul a enumerat și alte beneficii ale cardului de la Chase.

„De asemenea, o altă chestie faină la această bancă, nu ai nicio taxă pe nicio tranzacție, poți scoate bani de oriunde fără taxe. Pot face și transferul către altă bancă cu o taxă foarte mică. Îți poți pune și limită pe card să nu poți ajunge cu minus pe el,” a explicat el, subliniind flexibilitatea și avantajele suplimentare oferite de această bancă.

 

Cardul poate fi foarte ușor închis după întoarcerea în România

 

Un alt aspect apreciat de tânăr este politica băncii privind închiderea contului.

„Și cea mai tare chestie este că am semnat să mi se închidă contul, dacă nu folosesc cardul trei luni. Deci nu o să am bătăi de cap când mă întorc în România, să sun să mi-l închidă etc.,” a spus el, evidențiind astfel că acest aspect îi simplifică considerabil viața.

În plus, tânărul a menționat și beneficiile adiționale legate de divertisment și reduceri. „Tot un beneficiu pe care îl am cu acest card, dacă merg la Disney, pot face poze gratis, am multiple reduceri la restaurante și activitățile din interior. Cardul a venit foarte repede, nici nu mă așteptam. Este foarte frumos, este cu Mickey Mouse pe el,” a concluzionat el, încheind cu o notă pozitivă despre experiența sa.

Aceste informații au generat interes și au oferit o perspectivă utilă pentru alți români care intenționează să participe la programul Work and Travel în America.

 

@n.norvi Cel mai frumos card am primit ????❤️nu ma asteptam sa vina asa repede, sper sa fie mereu plin ✨????????????#fyp #fypシ゚viral #foryoutiktok #workandtravel ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) - SUNNY HOOD STUDIO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
27 iun 2024, 14:47
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel