Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia a făcut scandal și a sărit la polițiști în club. Soția însărcinată i-a rugat să-l ierte 
WhatsApp
Un român a făcut scandal într-un club din Italia. 

Un român a creat haos într-un club din Modena, Italia, în jurul orei 21:00, pe via Cristoforo Colombo.

Tânărul de 24 de ani a aruncat scaune și l-a atacat pe proprietar, apoi a scuipat și lovit polițiștii. A fost oprit doar după ce a fost folosit un aparat cu electroșocuri asupra lui.

Polițiștii au intervenit după ce au fost alertați că un individ vandaliza un local. Ajunși la fața locului, au găsit o dubă parcată lângă club cu un cuplu în interior. Românul, vizibil agitat, a refuzat să coopereze și să prezinte documentele cerute, ridicând tonul la adresa agenților.

Partenera sa s-a aruncat la pământ în lacrimi, spunând că este însărcinată. A cerut polițiștilor să-i ierte iubitul. Însă de cealaltă parte, tânărul nu a cooperat deloc cu agenții sosiți la fața locului: a refuzat să iasă din vehicul și a devenit tot mai agresiv. A deschis brusc ușa, a scuipat în direcția polițiștilor și i-a atacat. Pentru a-l imobiliza și a proteja siguranța celor din jur, polițiștii au folosit un pistol cu electroșocuri.

Românul avea ceva de împărțit cu proprietarul clubului

 

După calmarea situației, bărbatul a fost dus la secția de poliție, iar femeia, din cauza sarcinii, a primit îngrijiri medicale. Martorii au relatat că bărbatul a intrat agresiv în club, l-a amenințat pe proprietar și a aruncat scaune în angajați, pe fondul unor certuri anterioare.

Tânărul, cu antecedente penale, a fost acuzat de rezistență la intervenția poliției, vătămare corporală, amenințări, distrugere și pentru refuzul de a furniza datele de identificare.

A doua zi, comisarul din Ancona a emis două măsuri contra tânărului român de 24 de ani: interdicția de a se mai apropia de zona incidentului timp de doi ani și un avertisment verbal, cerându-i să-și schimbe imediat comportamentul, altfel va risca sancțiuni mai severe.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

 

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel