Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia a crezut că a dat norocul peste el când a găsit un telefon scump pe o bancă. Avea să regrete amarnic
WhatsApp
Un român din Italia a crezut că e ziua lui norocoasă, doar că s-a dovedit că avea să plătească scump și să ajungă la închisoare. 

Un român din regiunea Monfalcone, de lângă orașul Trieste a găsit un telefon mobil uitat pe o bancă în parc. Bărbatul s-a uitat în jur și și-a dat seama că nu se mai află nimeni în apropiere, deci telefonul a fost pierdut. Nu s-a gândit nici o clipă că dacă îl ia și nu anunță la poliție comite o infracțiune.

Bărbatul de 33 de ani a plecat cu telefonul găsit în buzunar, ba chiar i-a scos cartela și s-a asigurat că nu mai există nici un serviciu de localizare activat.

Doar că zona este supravegheată video. Nu s-a întâmplat nimic câteva zile și asta pentru că proprietarul telefonului mobil nu anunțase pierderea sau furtul dispozitivului la poliție. În cele din urmă a declarat că a pierdut telefonul, iar polițiștii s-au uitat pe camerele de supraveghere din zonă. Astfel au putut constata că telefonul mobil era uitat pe bancă, iar românul de 33 de ani l-a băgat în buzunar. Cel mai mult a durat identificarea persoanei care a luat telefonul, însă acțiunea polițiștilor a avut succes și pentru că Monfalcone este o zonă relativ mică.

În zorii zilei, bărbatul s-a trezit cu polițiștii la el în casă. Individul nici nu se mai gândea că i se poate întâmpla ceva, telefonul fiind în posesia lui de mai multe zile. Aceștia au obținut un mandat de percheziție, iar telefonul a fost găsit în apartament. Bărbatul riscă acum închisoarea, iar proprietarul italian al telefonului și-a recuperat bunul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel