Urmărește dezbaterea live
Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român dezvăluie câteva trucuri prin care poți economi bani la facturi, transport și mâncare în Anglia. ”Obiceiuri pe care le-am testat și eu”
WhatsApp
Un român stabilit în Anglia a explicat într-un videoclip pe Tiktok cum poți economisii bani în această țară. 
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: TT @povestidinbeci

Un român stabilit în Anglia a împărtășit câteva sfaturi utile pentru economisirea banilor într-un videoclip pe TikTok, adresându-se conaționalilor săi care locuiesc și muncesc în Regatul Unit.

”Uite cum poți salva niște bani în Anglia. Așteaptă întotdeauna seara și mergi la tarabele acelea din oraș care vând fructe și legume. Ei vor fi disperați să scape de ele iar prețul este deja mic, așa că tu ai venit cu o ofertă iar ei nu o  pot refuza deoarece oricum le vor arunca. Poți lua fructe și legume ce valorează 20 de lire în supermarket, probabil, și îți vor ajunge o grămadă de timp.

Nu mai da banii pe umbrele, în general sunt nefolositoarele datorită vântului puternic. Cumpără o salopetă anti-ploaie, o bagi în buzunar, o ții după tine mereu și când plouă, tu doar ti-ai pus-o pe tine și ai rezolvat problema. Eu astea două ore fac mereu.

Nu mai sta după Uber în orele de vârf. Dacă vezi că ai oră de vârf, vine greu și costă și enorm. Caută cea mai apropiată stație de taxi. Dacă e aproape, mergi la ea și urcă-te în taxi, cu siguranță ajungi și mai rapid, și mai ieftin.

Când ai nevoie de lucruri mărunte precum scobitori, caiete, pixuri și alte lucruri de genul, nu mai merge în supermarket. Mergi în Poundland. Te duci acolo, îți faci ”plinul” și economisești niște bani.

Dacă locuiești singur într-un studio și nu vrei să plătești o grămadă de bani pe facturi, am o recomandare pentru tine. Cumpără un radiator din acela micuț la 20-25 de lire, îl bagi în priză o oră, două, cât ai tu nevoie, și economisești.

Dacă lași centrala să meargă două ore pe 24-25 de grade,te va rupe. Așa, acela, nu va consuma atât de mult. Asta e o chestie pe care am testat-o și eu. Și ultima chestie, mai amuzantă, când mergi la magazin, încearcă să mănânci ceva înainte, ca să nu mai arunci bani pe toate prostiile.”, a explicat românul. 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
pixel