Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român de 50 de ani și-a înjunghiat soția, apoi a dat foc locuinței, la Giurgiu
WhatsApp
Un bărbat de 50 de ani din Giurgiu și-a înjunghiat soția, apoi a dat foc locuinței. Femeia de 44 de ani a ajuns la spital.

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată sâmbătă după-amiază de către un tânăr de 24 de ani din comuna Stănești că mama sa a fost înjunghiată în gât, cu un cuțit, de către soț, după care bărbatul a incendiat locuința.

Polițiștii au constatat că sesizarea se confirmă, femeia fiind dusă la spital.

Un român de 50 de ani și-a înjunghiat soția, apoi a dat foc locuinței



"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată în această seară, prin 112, de către un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Stăneşti cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 44 de ani, a fost lovită în zona gâtului, cu un cuţit, de către soţul în vârstă de 50 de ani, după care atacatorul a incendiat locuinţa", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei numărul 5 Poliţie Rurală Giurgiu care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în custodia poliţiei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei în funcţie de evoluţia stării de sănătate a femeii.

Un alt caz inedit s-a petrecut la Călan. Un tânăr din județul Hunedoara și-a aruncat, sâmbătă seara, iubita pe geam, de la etajul 3, după ce s-au certat.

Poliția orașului Călan, județul Hunedoara, a fost sesizată, sâmbătă seara, că, în urma unui conflict spontan între doi iubiți, un tânăr și-ar fi lovit concubina, în vârstă de 18 ani, iar apoi a aruncat-o de la fereastra apartamentului de la etajul 3, potrivit Mediafax.

Tânăra s-a luat la ceartă cu iubitul, în această seară, iar la un moment dat, bărbatul, un tânăr de 19 ani, a împins-o pe tânăra pe geam, de la etajul al treilea al imobilului unded locuiau.

Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spitalul din orașul Hunedoara.

Româncă de 18 ani, aruncată pe geam de concubinul ei, de la etajul 3

 

Presupusul autor, în vârstă de 19 ani, din Călan este în mâinile polițiștilor, fiind audiat.

A fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, informează IPJ Hunedoara.

“Astăzi, în jurul orei 18.00, Poliția Orașului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul si-ar fi agresat fizic concubina, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3. Tânără a supraviețuit și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportata la spitalul din municipiul Hunedoara pentru îngrijiri medicale. Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de față în custodia polițiștilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale. Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara,  în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor”, se arată într-o informare a Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel