Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român care i-a lovit intenţionat cu maşina pe fratele şi tatăl său, arestat preventiv
WhatsApp
Un bărbat care i-a lovit intenţionat cu maşina pe fratele şi tatăl său, în timp ce conducea băut pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, a fost arestat preventiv, a informat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
Un român acuzat de înșelăciuni în 11 țări europene a fost arestat în Columbia

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, bărbatul este acuzat de infracţiunile de tentativă la omor calificat asupra a doi membri de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte comise în după amiaza zilei de 30 noiembrie.

Un român care i-a lovit intenţionat cu maşina pe fratele şi tatăl său, arestat preventiv

 

'Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său, cu autoturismul marca Ford Focus, condus sub influenţa băuturilor alcoolice, pătrunzând pe contrasens, pe bd. Dem Rădulescu unde se aflau aceştia, context în care a intrat cu partea frontală a autoturismului în ei, după care, întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, inculpatul a încercat în continuare, în mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după aceştia, rămânând, în cele din urmă, suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică', a precizat sursa citată.

Magistraţii de la Tribunalul Vâlcea au dispus, pe 1 decembrie, la propunerea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului. Cercetările au fost efectuate împreună cu poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Vezi mai departe:

Familie de români, distrusă în Italia: La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și trei elicoptere

 

O familie de români a fost distrusă în urma unui accident, duminică seară, într-o intersecție din Bozzolo, o comună din provincia Mantova.

Accident foarte grav ieri după-amiază, chiar înainte de ora locală 17:00, pe drumul de stat Po 10, la intersecția Tezzoglio din municipiul Bozzolo. Două femei, mamă și fiică, din Cizzolo di Viadana, au murit în ciocnirea frontală dintre două mașini, un Hyundai Ix20 și un Opel Corsa. Cele două femei, Maria Arborio, în vârstă de 70 de ani, originară din România și fiica acesteia Gianina Maria Mentel, în vârstă de 45 de ani, stăteau pe bancheta din spate a autoturismului Opel Corsa, și se deplasau în direcția Mantova. La volan era un băiat de 21 de ani, fiul femeii, care a fost transportat în stare gravă la spitalul din Mantua și alături de tatăl său.

Pe de altă parte, un cuplu din Romprezzagno (Tornata) din provincia Cremona a călătorit cu Hyundai Ix20, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Parma, în timp ce femeia, în vârstă de 44 de ani, au fost transportați cu cu elicopterul la Spedali Civili din Brescia.

La fața locului au fost două ambulanțe, două vehicule medicale și trei elicoptere, unul din Brescia, unul din Bergamo și unul din Como, pe lângă Polstrada, Carabinierii din Gazzuolo și Pompierii din Viadana. Chiar și primarul din Bozzolo Giuseppe Torchio a mers la locul tragediei. Drumul a fost blocat mult timp, iar traficul a fost deviat spre arterele din jur.

Reconstituirea dinamicii accidentului este acum examinată de agenții Poliției Rutiere Mantua, coordonați la fața locului de comandantul Laura Patrizi, care a efectuat constatările cu colaborarea carabinierilor. Din primele informații s-ar părea că Hyundai Ix20 ar fi început manevra de a intra în intersecție exact în momentul în care a ajuns Opelul în care era familia de români.

Despre familia de români distrusă în accident, viceprimarul spune că era una „exemplară”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel