Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a semănat groază într-un oraș din Italia. S-a aruncat în vitrina unui magazin plin cu clienți
WhatsApp
A fost panică sămbătă după amiază în centrul localității Bellaria, aflată în estul Italiei, la câțiva kilometri de Cesena. 
Un român din Italia a jefuit un restaurant, apoi a evadat cu o mașină furată

Un român de 50 de ani, vădit în stare de ebrietate, a fost oprit de polițiștii rutieri după ce a dat cu piciorul în vitrina unui magazin. Bărbatul nu s-a oprit însă aici. 

Este aproape ora 16:00 când poliția locală primește un apel de la niște locuitori: un bărbat beat lovește cu piciorul într-o vitrină până sparge geamul. Cu mai puțin de o oră în urmă fusese văzut rătăcind prin Isola dei Platani. La un moment dat, el decide să lovească cu pumnul într-o mașină parcată, făcându-i mai multe daune.

Acesta merge mai departe cu starea de haos pe care a provocat-o: consumul prea mare de alcool probabil îl face să se arunce în vitrina unui magazin de pe bulevard, unde proprietarul și clienții sunt prezenți înăuntru.

Bărbatul a fost dat afară din mai multe orașe italiene

 

Se aruncă în geam cu o mare forță și lovește continuu până sparge sticla. Clienții din interiorul magazinului sună la poliție care ajunge la fața locului în câteva minute. Oprit la control, românul vrea să se bată și cu ofițerii dar polițiștii reușesc imediat să-l blocheze, să-l urce în mașină și să-l ducă la sediul municipal al poliției.

La secție, odată ce au fost solicitate datele personale ale românului, s-a descoperit că bărbatul de 50 de ani, fără domiciliu stabil, este deja cunoscut polițiștilor: în ultima lună a mai făcut același gen de fapte. Pus să sufle în alcooltest, polițiștii din Bellaria i-au găsit o alcoolemie uriașă în sânge: 1,8 g/l.

Bărbatul de 50 de ani este cercetat pentru distrugere și opunere de rezistență în fața unui funcționar public.

„Mulțumim pentru intervenția promptă a comandamentului nostru de poliție municipală – spune primarul Filippo Giorgetti – care s-a asigurat că bărbatul a fost imediat scos din Bellaria. Datorită controlului intens al poliției noastre, orasul este patrulat zilnic în lung și-n lat.

De asemenea, se efectueaza periodic servicii de supraveghere si pe timp de noapte. Suntem constienti ca sunt multe de facut si doar politia rutiera nu este de ajuns. Ei nu sunt responsabili în primul rând pentru aceste operațiuni, dar angajamentul nostru este maxim”, a mai spus primarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel