Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scene de groază. Un avion a ATERIZAT de urgență în Austria după ce un ROMÂN a BĂTUT o stewardesă în timpul zborului. VIDEO
WhatsApp
Au fost clipe de groază într-un avion care se deplasa pe Stuttgart. Un român a început să bată o stewardesă. 

Colegele stewardese au dat alarma, iar piloții au luat decizia de a ateriza de urgență pe aeroportul din Viena. Piloții au anunțat turnul de control, iar polițiștii au intervenit de urgență, au urcat pe scara avionului și l-au reținut pe românul violent. 

Bărbatul purta o geacă de piele, lanț de aur vizibil la gât, iar odată ce a văzut cinci polițiști în avion s-a calmat instantaneu. Polițiștii austrieci i-au pus cătușele, iar acesta nu a mai pus rezistență, chiar a părăsit aeronava în liniște. 

Zborul Blue Air 0B129 a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 însă pentru siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena, precizează operatorul aerian.

Conform procedurilor standard, o ambulanţă a fost trimisă la aeronavă.

"Compania Blue Air îşi cere scuze faţă de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situaţii, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră întârziere faţă de orarul de zbor iniţial. Afectat de această situaţie a fost şi segmentul de zbor Stuttgart - Sibiu, operat, de asemenea, cu aproximativ o oră întârziere", arată sursa citată.

Momentul încătușării românului a fost filmat de un alt pasager. Iată imaginile:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel