Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a amenințat că aruncă avionul în aer, la Roma. În aeronava care se îndrepta spre Iași se aflau peste 170 de persoane
WhatsApp
Un român a provocat clipe de panică într-un avion care urma să decoleze de la Roma spre Iași. El a anunțat ca va arunca în aer avionul în care se aflau 170 de persoane.  
Foto ILUSTRATIV

Alertă cu bombă la bordul unei aeronave care urma să decoleze de la Roma spre Iași, după ce un pasager român le-ar fi spus însoțitorilor de zbor că va arunca avionul în aer.  În cele din urmă bărbatul a fost coborât din avion și predat polițiștilor.

Alarma s-a dat sâmbătă seara, în jurul orei 21, chiar înaintea decolării avionulul care trebuia să ajungă de la Roma, la Aeroportul din Iași, potrivit Știrile PROTV.

Din primele informații, un bărbat de naționalitate română ar fi amenințat însoțitoarele de bord că are o bombă și că va arunca avionul în aer.

Echipajul a oprit manevrele de decolare, iar la bordul avionului au urcat forțele de ordine, care l-au dat jos din aeronavă pe bărbat.

În avion se aflau 176 de călători, împreună cu membrii echipajului. În cele din urmă, aeronava a ajuns la Iași, în siguranță, cu o întârziere de 90 de minute.

Alertă pe aeroport. Un avion a luat foc imediat după aterizare

 

Clipe de panică pentru pasagerii unui avion al companiei Spirit Airlines care a aterizat pe Aeroportul Internațional Atlanta din Georgia: frânele trenului de aterizare s-au supraîncălzit și aeronava a luat foc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Clipe de groază pentru pasagerii unui avion al companiei Spirit Airlines care a aterizat pe Aeroportul Internațional Atlanta din Georgia, venind din Florida. S-a întâmplat ieri dimineață. Avionul a luat foc după ce frânele trenului de aterizare s-au supraîncălzit, potrivit Abc News. Echipajele de pompieri au stins imediat flăcările și niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost rănit.

După cum reiese din unele înregistrări video care au circulat pe rețelele de socializare și care au fost realizate din interiorul avionului, flăcările au apărut în apropierea pneurilor mașinii, în timp ce nori de fum se ridicau spre partea din spate, în timpul aterizării pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta, în jurul orei locale 9:30.

"Zborul Spirit 383 de la Tampa la Atlanta a aterizat în siguranță după ce una dintre frâne s-a supraîncălzit", a declarat un purtător de cuvânt al companiei. "Aeronava a fost escortată până la poarta de îmbarcare, unde oaspeții au debarcat în siguranță, fără a fi răniți. Mulțumim primilor respondenți pentru că s-au întâlnit imediat cu aeronava, care va fi suspendată temporar din serviciu pentru întreținere".

Scottie Nelms, un pasager din avion, a declarat pentru postul de televiziune FOX 5 că zborul a decurs fără probleme până la sosirea pe pistă: atunci s-a auzit un zgomot ciudat din partea stângă a avionului. "Nimeni nu a știut ce a fost până când ne-am oprit complet în mijlocul pistei", a continuat Nelms. "Am văzut o flacără ieșind din motor și eu și ceilalți prezenți am început să ne speriem".

Numai luna trecută, tot în Statele Unite, trei persoane au fost rănite într-un avion al companiei Red Air care a luat foc după ce a aterizat la Miami. Administrația Federală a Aviației a stabilit că și în acel caz trenul de aterizare s-a supraîncălzit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel