Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un primar PSD, dus la nuntă cu elicopterul: “A fost ambiţia lu’ finu” - VIDEO
WhatsApp
La o nuntă din localitatea doljeană Caraula, primarul Titel Păun (PSD) a venit cu elicopterul pentru a face impresie. Omenii din localitate s-au adunat în jurul primarului și a elicopterului pentru a face poze.
Un primar PSD, dus la nuntă cu elicopterul A fost ambiţia lu’ finu

Nașul mirelui a fost chiar primarul Titel Păun, iar ideea de a veni cu avionul a fost chiar a mirelui. La nuntă, primarul a ajuns cu elicopterul. Acesta a aterizat vis-a vis de Primărie, unde oamenii s-au adunat în jurul primarului pentru a face poze atât cu el cât și cu elicopterul.

Titel Păun, primarul din Caraula, care este și nașul mirelui spune că aceasta a fost dorința finului său. „Mult-așteptatul și promisul elicopter ajunge la Caraula, unde are loc cea mai tare nuntă a anului. Surpriza s-a produs, așa cum am promis”, a anunțat, printr-o live primarul Titel Păun.

”Să nu pici, domn primar d’acolo dă sus”, i-a spus o săteancă.

”Ăsta să fie norocul meu, Mițo!”, a glumit naş-primarul Păun.

„Barem dacă oi pica, să pic dă-mă dreacu”, s-a încurajat primarul Păun.

Primarul Păun a făcut live pe Facebook din momentul în care a fost preluat de elicopter și până când a ajuns la mire acasă, acesta înregistrând tot. Întrebat de cum a fost experiența cu elicopterul, acesta a răspuns: „Fu mișto! A fost ambiția lu’ finu’ ”, a afirmat primarul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel