Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un medic neurolog român a încercat să incendieze și să spargă o cafenea de lux din Capitală: Doctorul, filmat cu o macetă în mână, ar fi fost drogat și băut
WhatsApp
Un cunoscut medic neurolog din București a fost implicat într-un incident grav în centrul Capitalei, unde ar fi încercat să spargă o cafenea folosind o macetă, dar și că ar fi încercat să incendieze magazia localului.

Surse citate de Antena 3 CNN ar fi povestit că medicul consumase alcool și era sub efectul unor medicamente cu efecte psihoactive. Individul a fost prins de polițiști la scurt timp după incident, încercând să fugă de la locul faptei.

Bărbatul a fost reținut și plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Nu este prima dată când medicul este implicat într-un astfel de incident. Pe 18 ianuarie, el a fost protagonistul unui alt eveniment în care a cauzat un prejudiciu de 7000 de lei prin distrugere prin incendiere.

Pagubele produse de medic se ridică la peste 7 mii de lei.

Potrivit informațiilor furnizate de Atena 3 CNN, suspectul este medic neurolog și activează în câteva dintre cele mai cunoscute centre medicale din Capitală.

Tânăra care deține ceastă cafenea spune că nu îl cunoaște pe acest bărbat, că nu este un client al localului, dar locuiește vizavi. Acesta a tăiat întâi cablurile camerelor de supraveghere cu o macetă, apoi a intrat în incintă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel