Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE: Un JANDARM s-a ÎMPUȘCAT în CAP: Alarmă la Centrala Nucleară de la Cernavodă
WhatsApp
Alertă, marți dimineață, la Centrala Nucleară Cernavodă, după un incindent grav. Un jandarm însărcinat cu paza centralei s-a împușcat în cap la intrarea în post. Bărbatul este în stare critică.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 9 martie, la centrala nucleară de la Cernavodă.

Din primele informații, un jandarm însărcinat cu paza centralei s-a împușcat în cap la intrarea în post. Potrivit reprezentanților ISU, la fața locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor, elicopterul SMURD și un echipaj de stingere.

Potrivit reprezentanților ISU, bărbatului, în vârstă de aproximativ 43 de ani, i se aplică protocolul de resuscitare.Pacientul este în comă, a fost intubat de medicul de la elicopter și urmează sa fie transportat la spital.

UPDATE: 

Motivul pentru care jandarmul constănțean a recurs la acest gest ar fi de natură familială. Acesta se afla în plin proces de divorț.

„Marți 09 martie, la ora 7:47, un subofițer al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă aflat în serviciu a folosit pistolul din dotare provocându-și o rană la nivelul capului.

Imediat, colegii au anunțat producerea evenimentului. Militarul, în vârstă de 43 de ani se afla în serviciu la Centrala Nuclearelectrică Cernavodă și a fost transportat de urgență la o unitate medicală, în stare gravă, cu un elicopter SMURD.

În momentul de față nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe colegul nostru să recurgă la un asemenea gest. A fost declanșată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă.

Subofițerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaționale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020 a fost declarat apt.”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Jandarmeriei Cernavodă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel