Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un electrician a suferit un traumatism cranian "devastator" la locul de muncă. „Simt că cel puțin merit niște răspunsuri"
WhatsApp
Un electrician a suferit un traumatism cranian "devastator" după ce o încărcătură grea a căzut peste el după ce a căzut de pe un stivuitor în condiții de vânt.
Un electrician a suferit un traumatism cranian "devastator" la locul de muncă. „Simt că cel puțin merit niște răspunsuri" / Foto: Captură video youtube

Liam Hamilton, în vârstă de 20 de ani, a suferit răni îngrozitoare după ce încărcătura a căzut de la mai multe etaje pe un șantier de construcții.

Ucenicul electrician purta, de asemenea, o cască de protecție în momentul în care a ieșit pe ușă în Bury St Edmunds, Suffolk, însă a suferit o fractură de craniu.

 

Accident grav la locul de muncă

 

La 21 februarie 2022, Hamilton a fost dus de urgență la spital și a intrat în comă indusă timp de patru zile.

Ulterior, el a suferit ulterior o criză în decembrie anul trecut, iar electricianul suferă, de asemenea, de probleme continue de cogniție, forță și echilibru.

Hamilton a declarat: "Nu am avut timp să mă gândesc. Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat, în afară de faptul că m-am trezit în spital și mi s-a spus despre incident. Atunci a fost momentul în care am început încet-încet să înțeleg gravitatea a ceea ce s-a întâmplat.

Înainte de accident eram la fel ca mulți oameni de vârsta mea. Îmi plăcea să ies cu prietenii mei, să mă uit la fotbal, să boxez și să joc golf. Cu toate acestea, totul s-a schimbat acum. Sunt mult mai rezervat și am tendința de a evita să ies în locuri aglomerate.

Mi-e greu să mă echilibrez și mă lupt cu lucruri simple, cum ar fi să merg și să vorbesc în același timp; lucruri pe care majoritatea oamenilor le consideră de la sine înțelese."

 

Dezvoltatorul imobiliar a încălcat mai multe reguli de sănătate și siguranță

 

De când Hamilton a suferit fractura de craniu, documentele judiciare au arătat că Weston Homes, dezvoltatorul imobiliar care lucra pe șantier, a încălcat mai multe reguli de sănătate și siguranță.

S-a spus că Weston Homes nu a aplicat o zonă de excludere pentru a împiedica oamenii să se afle într-o zonă cu risc de cădere de materiale.

De asemenea, s-a constatat că firma nu a informat lucrătorii cu privire la practicile de siguranță și nu a aplicat un sistem sigur de deplasare a materialelor pe șantier.

Irwin Mitchell, firma de avocatură care îl reprezintă pe Hamilton, a adăugat că Weston Homes nu a efectuat evaluări de siguranță corespunzătoare și nu a furnizat utilaje adecvate pentru ridicarea materialelor la înălțime.

De asemenea, s-a remarcat faptul că Hamilton nu ar fi trebuit să lucreze la înălțime în condiții de vânt, lucru pe care Weston Homes nu a reușit să îl aplice.

Liam a adăugat: "Îmi plăcea foarte mult slujba mea și îmi plăcea să mă duc la serviciu, dar acum nu știu dacă este ceva la care mă voi putea întoarce din cauza problemelor mele continue.

În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, încerc să rămân concentrat pe recuperarea mea, dar este dificil să trăiesc cu simptomele mele continue și cu întrebările legate de faptul că ar fi trebuit să se facă mai mult pentru a preveni leziunile mele”, conform Ladbible.

 

„Simt că cel puțin merit niște răspunsuri"

 

„Deși nu pot schimba ceea ce s-a întâmplat, simt că cel puțin merit niște răspunsuri,” mai spune tânărul.

Sarah Griggs, avocata lui Hamilton de la Irwin Mitchell, i-a cerut lui Weston să colaboreze cu ei pentru a permite ca acest caz să ajungă la un punct culminant, astfel încât Hamilton să se poată "concentra asupra "recuperării" sale".

Un reprezentant al Weston Homes a declarat pentru Bury St Edmunds Mercury: "Weston Homes este devastată de ceea ce i s-a întâmplat lui Liam Hamilton în timp ce lucra pe șantier la proiectul Tayfields al companiei din Bury St Edmunds. Este dorința sinceră a Weston Homes ca această problemă să fie rezolvată rapid și ca Liam Hamilton să primească tot ajutorul și sprijinul de care are nevoie pentru a-și reconstrui viața".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel