Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un copil român de 9 ani a făcut infarct la şcoală
WhatsApp
Un copil de nouă ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace, a intrat, marţi, în stop cardio-respirator în timp ce se afla la cursuri la şcoală, acesta fiind preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, unde este supus manevrelor de resuscitare. Din păcate, la scurt timp după ce a fost dus la spital, copilul a decedat. Poliţia Prahova a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.
elevi_in_banci

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, un echipaj a fost solicitat la Şcoala Sfânta Vineri din Ploieşti, unde un băieţel de nouă ani se afla în stop cardio-respirator.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă, care a preluat copilul, ducându-l la Spitalul de pediatrie.

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, Dan Sâmpălean, a declarat, pentru Agerpres, că minorul a fost supus manevrelor de resuscitare timp de circa 40 de minute după ce a ajuns la unitatea medicală, însă el nu a răspuns intervenţiei medicilor.

Băieţelul, elev în clasa a II-a la Şcoala "Sfânta Vineri" din Ploieşti, avea istoric medical, el fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace.

Acestuia i s-a făcut rău, intrând în stop cardio-respirator în timp ce se afla la cursuri, fiind preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă care l-a transportat la Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel