Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un controversat român a iscat un scandal monstru în avionul de pe ruta Londra-Constanța: A fost dat forțat jos din avion
WhatsApp
Daniel Bădrăgan, zis ”Nas”, una dintre figurile mondene de pe litoral, a fost dat jos, înainte de decolare, din avionul de pe ruta Londra-Constanța, sâmbătă, 4 februarie, după un scandal iscat la bord. Avionul a înregistrat astfel o întârziere o oră.
Sursa foto: Replica de Constanța

Zborul Londra-Constanța, din 4 februarie a.c., a avut întârziere 1 oră din pricina comportamentului unuia dintre pasageri.  Având loc pe unul dintre scaunele de lângă o ieșire de urgență și după ce o stewardesa i-a explicat în limba engleză procedura în caz de urgență, românul a ales să răspundă fără motiv prin jigniri aduse însoțitoarei de bord, după cum au declarat martorii pentru Replica de Constanța.

Un controversat român a iscat un scandal monstru în avionul de pe ruta Londra-Constanța

 

Surpriză a fost că stewardesa era tot româncă și a înțeles foarte bine expresiile jignitoare aduse, motiv pentru care, în urma discuțiilor purtate între membrii echipajului, au ales să îl amendeze.  Situația i-a indignat pe ceilalți pasageri, intervenind ocazional în conflict.

După lungi discuții între bărbatul recalcitrant și membrii echipajului, timp în care avionul nu a putut decola și Daniel Bădrăgan a ales să aibă aceeași atitudine sfidătoare, refuzând să se legitimeze, într-un final, după o oră, s-a reușit evacuarea acestuia din avion.

Cine este scandalagiul din avion

 

Bădrăgan este cunoscut pentru comportamentul său agresiv. În 2019, a fost protagonistul unui scandal în clubul Ego. Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în dimineaţa zilei de 16.08.2019, în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club, motivat de faptul că unul dintre membrii grupărilor o hărţuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări, ceea de a dus la un haos generalizat soldat inclusiv cu vătămarea unor persoane şi inducerea unei stări de temere în rândul publicului; în cadrul conflictului au fost folosite inclusiv arme neletale, deţinute în mod neautorizat.

În concret, în sarcina inculpatului Daniel Bădrăgan s-a reţinut că, în seara de 15 spre 16.08.2019, a purtat asupra sa un cuţit cu lamă retractabilă în clubul EGO din staţiunea Mamaia pe care, la ieşirea din club, l-a folosit îndreptându-l ameninţător către un grup de persoane adverse, şi tot în afara clubului, în acelaşi context, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în faţă lui O. M. G. din cauza căruia acesta din urmă a căzut, după care inculpatul Bădrăgan i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul, acţiuni săvârşite în public şi care au indus un sentiment de teamă în rândul persoanelor prezente.

Daniel Bădrăgan a fost condamnat la 1 an și 4 luni cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel