Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un conac cu opt dormitoare construit pe locul fostei case a Prințesei Diana - cea mai scumpă proprietate de vânzare din Scoția: 7,5 milioane de lire sterline
WhatsApp
Potrivită pentru o prințesă! O vilă construită pe locul fostei case a bunicii prințesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru 7,5 milioane de lire sterline, cu tot cu spa și teren de tenis.
Un conac cu opt dormitoare construit pe locul fostei case a Prințesei Diana - cea mai scumpă proprietate de vânzare din Scoția: 7,5 milioane de lire sterline / Foto: Captură video youtube

Dalhebity House, în Deeside, Aberdeenshire, a fost creată de magnatul de afaceri și fostul președinte al clubului de fotbal Aberdeen Stewart Milne și de partenera sa Joanna Robertson, conform Daily Mail.

Cuplul a lucrat cu o echipă de arhitecți și meșteșugari pentru a construi extraordinara casă, despre care se crede că este cea mai scumpă proprietate disponibilă în prezent în Scoția.

 

Conacul se întinde pe o suprafață de peste 30.000 de metri pătrați


Casa cu opt dormitoare se întinde pe o suprafață de peste 30.000 de metri pătrați și include un complex spa, o piscină și locuințe pentru personal. Construită pe locul fostei case a lui Lady Fermoy, este înconjurată de aproximativ zece acri, cu copaci și păduri care asigură intimitate.

Are caracteristici de epocă, inclusiv lambriuri din lemn curbat, marchetărie, furnir, sculpturi și tencuieli complicate, o cupolă cu vitralii și șeminee elaborate. Un hol de recepție cu podea de marmură prezintă 20 de coloane de marmură, o scară centrală mare de marmură în formă de potcoavă și o cupolă din sticlă colorată.

Are o sală de mese formală în stil banchet cu 26 de locuri și o bibliotecă atmosferică, precum și un bar de cocktailuri și un salon de lectură. Spa-ul este prevăzut cu saună, camere de aburi, săli de masaj și de relaxare cu gresie mozaicată și oferă acces la piscina interioară. 

Poze AICI.

 

Terenul vine însoțit de un lac și încă o casă de vară

 

Vânzătorii Savills Aberdeen au declarat că pe teren există un mic lac, precum și o casă de vară și un teren de tenis pentru orice vreme. În prezent, un apartament cu trei dormitoare este folosit ca locuință independentă pentru personal.

Fiona Gormley, director rezidențial al Savills Aberdeen, a declarat:

"Dimensiunea și finisajele acestei case somptuoase sunt extrem de impresionante și totuși, designul și dispunerea inteligentă fac ca spațiul să nu fie copleșitor, camerele de familie informale și extrem de confortabile sunt în echilibru cu minunatele zone de divertisment. 

Este o casă clasică tradițională, construită folosind metode moderne de construcție, o casă de vis cu tot ce ți-ai putea dori în ea. Este într-adevăr o casă mare, dar proiectată și amenajată într-un mod care o face foarte locuibilă, o casă de familie minunată, amplasată pe un teren frumos, dar la marginea orașului.

O casă construită în stil modern de această anvergură este cu totul unică în Scoția și este o realizare extraordinară.

Un nou proprietar poate fi sigur de un cadru privat și totuși și de o accesibilitate de primă clasă la aeroport și la oraș.

 

Acest conac a jucat un rol important în pregătirea Dianei pentru viața regală

 

Bunica Dianei, Ruth Roche, baroneasă Fermoy, mama mamei Dianei, Frances Shand Kydd, a fost o confidentă apropiată și doamnă de onoare a reginei mamă și a jucat un rol în pregătirea Dianei pentru viața regală după logodna ei cu Charles.

Lady Fermoy a emis o notă de precauție atunci când Diana și Charles au început să se curteze, spunându-i: "Draga mea, trebuie să înțelegi că simțul umorului și stilul lor de viață sunt foarte diferite și nu cred că ți se vor potrivi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel