Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat s-a oferit să ajute o mamă cu doi copii să urce scările, iar apoi i-a furat telefonul 
WhatsApp
Gest revoltător al unui bărbat din Arad. Aceasta a jefuit în plină stradă o femeie care încerca să urce scările unui magazin însoțită de cei doi copii. 

Un bărbat din Arad, care a fost eliberat de câteva zile din închisoare, i-a furat telefonul unei femei pe care s-a oferit să o ajute să urce scările la un magazin, el fiind identificat şi prins de jandarmi cu dispozitivul furat asupra sa, după ce victima a sunat la 112.

Victima era însoţită de doi copii, iar bărbatul s-a oferit să urce pe scări tricicleta unuia dintre copii, a transmis, luni, Jandarmeria Arad.

"În urma unui apel la 112, o femeie sesiza că i-a fost furat telefonul de către un bărbat care iniţial se oferise să o ajute pe aceasta şi pe cei doi copii care o însoţeau să urce scările unui magazin din zona Spitalului Municipal din Arad. Într-un timp foarte scurt, pe baza semnalmentelor trimise către toate forţele de ordine din teren, bărbatul a fost depistat de jandarmii arădeni pe strada Aprodu Purice din municipiul Arad, având asupra sa telefonul sustras. În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că cel în cauză, în vârstă de 34 de ani, era eliberat de câteva zile din închisoare", arată Jandarmeria.

Suspectul a fost predat poliţiştilor şi este cercetat pentru furt.

Surse judiciare au declarat că suspectul a executat o condamnare tot pentru furturi, conform Agerpres. 

 

Vezi și  Spărgătorii de bancomate de la Constanța, arestați preventiv

 

Două persoane - un bărbat şi o femeie - arestate preventiv după ce au spart trei bancomate, în două cazuri folosind material exploziv, au fost trimise în judecată, a informat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Prin rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor A.G.C. şi S.K., acuzaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, furt calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, nerespectarea regimului materialelor explozive, contrabandă cu arme şi materiale explozibile.

"Din probatoriul administrat a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în urma înţelegerii prealabile, cu complicitatea inculpatei S.K., care a fabricat materialele explozive, l-a transportat cu un autoturism la şi de la locul comiterii faptelor şi a asigurat paza zonelor de comitere a faptelor, inculpatul A.G.C. a distrus trei bancomate de pe raza judeţului Constanţa, în scopul de a sustrage bancnotele din interiorul acestora, în două cazuri folosind materiale explozive", se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Conform sursei citate, pe 15 noiembrie 2022, noaptea, având faţa acoperită, inculpatul a provocat distrugeri cu un corp dur la aparatul ATM aparţinând unei bănci comerciale, instalat pe peretele exterior al clubului IDU din staţiunea Mamaia, cu scopul de a sustrage sume de bani, scop neatins ca urmare a conformaţiei constructive a bancomatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel