Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat din carantină instituționalizată a vrut să cumpere droguri, pe Facebook
WhatsApp
Un bărbat care vindea droguri a fost prins lângă un centru de carantină din Petroșani, de către jandarmi. Acesta a spus că o persoană aflată în carantină la hotel i-a cerut pe Facebook marijuana.

Bărbatul fusese chemat de o persoană care era în carantină să îi vândă droguri, însă a fost observat de jandarmii care și-au dat seama că omul nu avea ce să caute în locația respectivă.

Jandarmii hunedoreni anunță luni că patrula de serviciu a observat un bărbat care a încercat să intre într-un hotel din Petroşani în care se află persoane în carantină, evitând jandarmii.

Când l-au oprit, bărbatul a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal asupra acestuia a fost găsită o pungă în care era o materie de culoare verde-maroniu.

Bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost cerută pe Facebook de către o persoană aflată în carantină, în schimbul sumei de 70 de lei.

„Documentele de sesizare privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, declară jandarmii, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel