Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un băiat român de 10 ani, rănit în urma unui accident frontal, în Austria. Mama sa era la volan; un alt tânăr român era în mașină
WhatsApp
Un băiat român de 10 ani a fost rănit în urma unui accident frontal petrecut aproape de Kirchbichl,  în Austria

Serviciile de urgență au fost chemate la două accidente rutiere în Kirchbichl și Zirlerberg în decurs de o jumătate de oră, marți seara.
O femeie austriacă în vârstă de 61 de ani conducea marți un autoturism pe Gasteigstraße, venind dinspre Bad Häring în direcția Kirchbichl. În același timp,o româncă în vârstă de 36 de ani conducea un autoturism în direcția opusă pe Gasteigstraße.

În mașină se aflau și fiul său în vârstă de 10 ani și un prieten,  în vârstă de 18 ani tot din România. La ora 17.33, cele două vehicule s-au ciocnit frontal pe drumul acoperit de zăpadă din comuna Kirchbichl din motive încă neexplicate.

Șoferița în vârstă de 61 de ani și cei doi pasageri din vehiculul care venea din sens opus, în vârstă de 18 și 10 ani, au fost răniți într-o măsură nedeterminată. Aceștia au fost transportați la spitalul districtual din Kufstein de către serviciul de ambulanță.

Ambele vehicule au suferit pagube materiale considerabile. Strada Gasteigstraße a fost circulabilă doar cu dificultate timp de aproximativ două ore, până la finalizarea anchetei privind accidentul.

Accindente în lanț din cauza vremii

 


Doar puțin mai târziu, a avut loc un accident pe Zirlerberg! În jurul orei 18.00, un austriac în vârstă de 27 de ani conducea un autoturism în pantă pe B 177, la Zirlerberg.

În același timp, un austriac în vârstă de 33 de ani conducea o mașină în urcare pe Zirlerberg. În spatele acestuia se afla un șofer de mașină în vârstă de 58 de ani din Austria, iar în spatele său o austriacă de 49 de ani care conducea în urcare.

Din motive încă neelucidate, este posibil ca tânărul de 27 de ani să fi intrat cu vehiculul său pe banda din sens opus, ceea ce a dus la o coliziune frontală cu mașina bărbatului de 33 de ani și, ulterior, cu cele două vehicule din spate.

Tânărul de 27 de ani și șoferul autoturismului, în vârstă de 58 de ani, au fost răniți într-un grad nedeterminat și au fost transportați de serviciul de ambulanță la Spitalul din Innsbruck și, respectiv, la Spitalul Hall. Toate vehiculele implicate au suferit pagube materiale considerabile.

Zirlerberg a fost închis complet timp de aproximativ două ore, până la finalizarea anchetei privind accidentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel