Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un autobuz şi două autoturisme, implicate într-un accident la Sibiu; un tânăr a fost rănit
WhatsApp
Un tânăr de 25 de ani a fost transportat joi dimineaţa, la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu răni la cap, după ce un autobuz i-a lovit maşina, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu

'Un echipaj SMURD cu medic a intervenit (...) în municipiul Sibiu pe strada Europa Unită, la un accident rutier în care a fost implicat un autobuz de transport public şi două autoturisme. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 25 de ani, care este transportat la UPU Sibiu conştient, având o plagă la nivelul ochiului şi un traumatism cranio-cerebral', a explicat reprezentanta ISU Sibiu, citează Agerpres. 

Şoferul autobuzului este vinovat de producerea accidentului rutier, potrivit poliţiştilor. În autobuz se aflau două persoane care nu au fost rănite.

'Din investigaţiile preliminare a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autobuz, pe strada Munchen, un sibian în vârstă de 52 de ani a pătruns în intersecţia cu strada Europa Unită fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către un sibian în vârstă de 25 de ani, autoturism pe care l-a proiectat ulterior în alt autoturism parcat în apropierea intersecţiei. Şoferul în vârstă de 25 de ani a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la spital conştient. În autobuz se aflau 2 pasageri care nu au suferit vătămări corporale'', a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs acest accident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel