Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un actor celebru român îl va juca pe Donald Trump într-un film biografic
WhatsApp
Celebrul actor român, Sebastian Stan, confirmat că va juca rolul tânărului Donald Trump în filmul biografic "The Apprentice". Lungmetrajul, selectat să facă parte din competiția oficială a celei mai prestigioase manifestări de film, Festivalul de la Cannes, este o producție regizată de Ali Abbasi și promite să dezvăluie ascensiunea controversatului personaj în lumea politică și de afaceri a Americii.
Un actor celebru român îl va juca pe Donald Trump într-un film biografic / Foto: Captura Youtube

"The Apprentice" explorează traseul lui Trump către putere, evidențiind relația sa cu influentul avocat de dreapta și aranjor politic Roy Cohn, interpretat magistral de Jeremy Strong. Într-un sinopsis captivant, filmul este prezentat ca o călătorie în profunzimile imperiului american, scoțând la lumină negocierile, alianțele și luptele de putere care au conturat figura lui Trump.

Printre distribuție se numără și Maria Bakalova în rolul Ivanei Trump și Martin Donovan în rolul lui Fred Trump Sr., tatăl viitorului președinte. Echipa de producție este la fel de impresionantă ca și distribuția, cu nume sonore precum Daniel Bekerman pentru Scythia Films (Canada), Jacob Jarek pentru Profile Pictures (Danemarca), Ruth Treacy și Julianne Forde pentru Tailored Films (Irlanda), alături de Abbasi și Louis Tisne pentru Film Institute (Danemarca).

 

Filmul concurează pentru Palme d'Or la ediția de luna viitoare de la Cannes

 

Producătorii executivi aduc și ei un aport semnificativ, cu nume precum Amy Baer, Mark H. Rapaport, Emanuel Nunez, Josh Marks, Grant S. Johnson, Phil Hunt și Compton Ross, Thorsten Schumacher, Niamh Fagan, Gabe Sherman, Lee Broda și James Shani. Cu o echipă atât de talentată și cu un subiect atât de controversat, este de așteptat ca "The Apprentice" să stârnească discuții aprinse și să genereze reacții puternice din partea publicului și a criticilor.

Filmul se alătură unei liste impresionante de titluri care concurează pentru Palme d'Or la ediția de luna viitoare de la Cannes, confirmând încă o dată prestigiul și importanța acestui festival în lumea cinematografiei. Printre filmele de mare anvergură se numără "Metropolis" de Francis Ford Coppola, "Kinds of Kindness" de Yorgos Lanthimos, "Oh Canada" de Paul Schrader, "Emilia Perez" de Jacques Audiard, "Parthenope" de Paolo Sorrentino și "The Shrouds" de David Cronenberg.

Cu o distribuție de excepție, o echipă de producție impresionantă și un subiect incendiar, "The Apprentice" se anunță a fi unul dintre filmele care vor marca anul cinematografic, provocând dezbateri și reflectând asupra unei figuri care a polarizat opinia publică în moduri fără precedent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel