Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimul mesaj transmis de Mădălin Paul Păduran, tânărul ucis în accidentul de mașină de pe DN54: „Știam deja finalul”
WhatsApp
Mădălin Paul Păduran, un tânăr de doar 23 de ani care și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier deosebit de tragic pe 11 aprilie, a presimțit că va muri: „Știam deja finalul”.
Ultimele cuvinte ale lui Mădălin Paul Păduran, tânărul ucis în accidentul de mașină de pe DN54: „Știam deja finalul”  / Foto: TikTok

Tragedia a avut loc pe 11 aprilie în apropierea localității Deveselu, unde băiatul murit a murit pe loc, după ce a intrat cu mașina într-un copac.

Mădălin Paul Păduran a fost prins într-un vârtej al geloziei, alimentat de informații despre presupusa infidelitate a partenerei sale, Narcisa. În momentul în care a văzut că fata se afla în compania altui băiat, tânărul a reacționat cu o furie necontrolată. „Amantul” s-a urcat în mașină pentru a fugi, moment în care Mădălin l-a urmat într-o urmărire nebunească pe DN54, în Olt, cu speranța de a-și confrunta presupusul rival și de a-și clarifica situația sentimentală.

În cursa disperată pe șosea, tânărul a pierdut controlul mașinii sale, la o viteză ce depășea 200 km/h, în încercarea de a-l ajunge pe rivalul său. Impactul violent cu un copac de pe marginea drumului a fost fatal pentru Mădălin, iar echipajele de salvare ajunse la locul tragediei nu au putut decât să constate decesul său.

 

Ultimele cuvinte ale tânărului

 

Pentru prietenii și cei apropiați, ultimele cuvinte ale lui Mădălin, postate anterior pe rețelele sociale, au fost cutremurătoare. Mesajele sale, în care sugera o anumită înțelegere a destinului său iminent, au fost acum interpretate ca fiind prevestitoare.

„Nu te verific dacă mă înșeli, până la urmă este alegerea ta dacă dai ”casa” pe un ”hotel”/ Știam deja finalul, dar l-am amânat cât am putut eu.../ Dacă într-o zi o să dispar, fără să spun nimic, să știți că am făcut tot posibilul să rămân.54”, sunt cuvintele care au provocat o undă de șoc în comunitatea online și printre cei care l-au cunoscut pe tânărul Mădălin.

Aceste mesaje sunt privite acum cu un amestec de tristețe și regret, căci par să fi fost un semn al disperării și al îngrijorării sale interioare.

„Drum lin către ceruri prieten drag! Se pare că Mădălin și-a ascultat inima și a apăsat accelerația atunci când trebuie să pună stop!”, a fost unul dintre mesajele transmise de apropiații lui.

În ciuda tragediei sale personale, Mădălin Paul Păduran este descris de către cei care l-au cunoscut drept un tânăr liniștit, provenit dintr-o familie respectabilă și harnică.

 

@cars_international #carsinternational #carmeet #Condoleanțe #drumlin ♬ suono originale - Mentecuore•vp ❤️‍????

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel