Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele vești despre Kate Middleton: Ducesa de York a venit în sprijinul ei. Diagnosticul a sporit vizitele pe site-urile de caritate
WhatsApp
După ce Prințesa Kate Middleton a dezvăluit cu curaj că se află în prima etapă a tratamentului de chimioterapie pentru a combate cancerul, Sarah Ferguson, ducesa de York, a venit în sprijinul ei, exprimându-și admirația și susținerea. 
Ultimele știri despre Kate Middleton: Ducesa de York, a venit în sprijinul ei. Diagnosticul ei a sporit vizitele pe site-urile de caritate 
 / Sursă foto: Captură de ecran, Twitter @MediumSizeMeech

Sarah Ferguson, care însăși s-a luptat cu cancerul, a declarat că este profund impresionată de curajul și deschiderea prințesei de a vorbi despre această călătorie dificilă.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a șocat lumea cu vestea diagnosticului său, anunțând că este în tratament după ce medicii au descoperit cancerul în timpul investigațiilor post-operatorii în urma intervenției abdominale suferite în ianuarie. Declarația sinceră a lui Kate a fost primită cu emoție și compasiune de întreaga lume.

Într-un gest de solidaritate și înțelegere profundă, ducesa de York, în vârstă de 64 de ani, care însăși a fost diagnosticată cu cancer în iunie 2023, și-a exprimat sprijinul pentru Kate. Aceasta a salutat deschiderea prințesei și a subliniat că vorbele acesteia vor avea un impact semnificativ în sensibilizarea publicului cu privire la această boală.

"Ca o persoană care s-a confruntat cu propriile sale lupte cu cancerul în ultimele luni, sunt profund impresionată de modul în care Prințesa de Wales a vorbit deschis despre diagnosticul ei. Știu că curajul și sinceritatea ei vor aduce beneficii semnificative conștientizării și înțelegerii acestei boli", a declarat Fergie, mama Prințesei Beatrice și a Prințesei Eugenie.

 

Efectul Kate Middleton: Diagnosticul de cancer sporește vizitele pe site-urile de caritate pentru sănătate

 

Gestul de deschidere al prințesei a avut un impact profund nu doar asupra familiei regale, ci și asupra publicului larg.

Pe lângă sprijinul emoțional, vestea lui Kate a generat, de asemenea, un val de căutări online pentru informații și sprijin legate de cancer. Organizațiile de caritate britanice au înregistrat o creștere semnificativă a traficului pe site-urile lor, iar aceasta este considerată o reacție directă la mesajul sincer al prințesei.

"Prin împărtășirea veștilor sale, Prințesa de Wales a sensibilizat opinia publică cu privire la aceste îngrijorări și va contribui la încurajarea altora care au îngrijorări să își viziteze medicul de familie și să caute sprijin.”, spune Gemma Peters, director executiv al Macmillan Cancer Support.

Michelle Mitchell, director executiv al Cancer Research UK, a declarat: "Vineri, 22 martie, ziua în care a fost diagnosticată prințesa, au fost peste 200.000 de vizite pe paginile noastre web de informare despre cancer. Aceasta a reprezentat o creștere de 15,2% față de ziua dinaintea anunțului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel