Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Udrea, ASALTATĂ de Marian Ceaușescu: "Ați DISTRUS țara!"
WhatsApp
Elena Udrea a avut, la Curtea de Apel București, un schimb de replici cu protestatarul Marian Moroșanu, cunoscut ca „Ceaușescu", cel din urmă reproșându-i că guvernul din care a făcut parte a "distrus țara". "Pensiile trebuiau date înapoi, dar nu am distrus România", i-a răspuns fostul ministru. 

Elena Udrea a fost prezentă la Curtea de Apel București, unde s-a judecat un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009. La ieșirea din sala de judecată, fostul ministru a fost oprit de Marian Moroșanu, protestatarul cunoscut sub numele „Ceaușescu".

Iată dialogul dintre cei doi:

Ceaușescu: "Sunteti vinovată pentru distrugerea țării? O spune poporul".

Udrea: "Nu spune asta. Poporul, dacă îl intrebați despre guvernarea Boc, nu spune că a distrus țara. E opinia dumneavoastră. Eu spun că a fost o guvernare bună, raportat la altele. Nu sunt de acord cu asta".

Ceaușescu: "Pensiile, salariile pe care le-ați tăiat, după ce țara și-a revenit, de ce nu a dat înapoi (guvernul Boc, n.r.)?".

Udrea: „Trebuiau date înapoi, vă dau dreptate, asta a fost o greșeală. Dar nu am distrus România. Haideți cu mine, ne plimbăm puțin".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel