Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tren evacuat în Germania. Obiect suspect descoperit de un pasager
WhatsApp
Alertă în Germania, unde pasagerii unui tren de mare viteză au fost evacuaţi.

Echipe de intervenţie au fost mobilizate duminică seara la evacuarea unui tren de mare viteză în sudul Germaniei, după ce un pasager a descoperit un vas Petri (folosit pentru cultivarea microorganismelor sau mostrelor de animale sau plante) conţinând o substanţă necunoscută, informează agenţiile de presă Belga şi dpa.

Trenul circula de la Würzburg la Frankfurt şi a fost evacuat în staţia Aschaffenburg, după ce un pasager i-a alertat pe pompieri, a precizat pentru dpa un purtător de cuvânt al poliţiei germane. Obiectul, un vas transparent circular, adesea folosit în biologie, a fost îndepărtat în conformitate cu un protocol riguros de securitate. Conform datelor unei anchete preliminare, nicio persoană nu a fost afectată. Aerul din tren a fost analizat şi nu prezintă nereguli. 

Vagonul în care a fost descoperit vasul Petri a fost scos din garnitură şi trenul şi-a putut relua călătoria cu o întârziere de două ore. Obiectul suspect a fost dus la un laborator pentru examinare, dar autorităţile nu cred că substanţa descoperită în el este toxică, potrivit Belga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel