Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie pentru o familie din Vaslui: Un copil de un an și două luni, care dispăruse de acasă, găsit decedat într-un pârâu
WhatsApp
Un băiat de un an și două luni a fost găsit decedat într-un pârâu din județul Vaslui. Copilul dispăruse de la domiciliu și a fost descoperit la 500 de metri distanță de casă.

Incidentul a avut loc duminică seara în localitatea Fruntișeni. Dispariția copilului a fost anunțat la 112. Polițiștii și pompierii au participat la căutări, iar la fața locului au fost trimise și două ambulanțe ale SAJ Vaslui.

Copilul a fost găsit la aproximativ 500 de metri de domiciliu, sub un pod, într-un pârâu, cu fața în apă, fără semne vitale. S-au efectuat manevrele de resuscitare peste o oră, fără rezultat favorabil, anunță reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Copil de un an și două luni, dispărut de acasă, găsit decedat într-un pârâu

 

Medicul a declarat decesul, iar cazul va fi investigat de poliție.

Mama copilului declară că a constat dispariția în jurul orei 17.30. Inițial, băiatul a fost căutat de rude și ulterior au fost alertate autoritățile. Copilul a fost găsit de salvatori în jurul orei 20.50.

Alți di copii au fost victimele unui accident, petrecut în această după-amiază. Un ATV pe care se aflau doi copii s-a răsturnat într-o râpă din județul Alba. Pentru a-i evacua pe răniți, intervin alpiniști, reprezentanți ai Salvamont și un echipaj medical cu elicopterul SMURD.

ATV cu doi copii, răsturnat într-o râpă

 

Accidentul s-a produs în orașul Sebeș, în zona Râpa Roșie.

ATV s-a răsturnat într-un loc greu accesibil.

Salvatorii îi caută pe cei doi copii pentru a-i evacua.

Se încearcă o misiune de salvare cu ajutorul elicopterului.

Doi salvatori au fost coborâți cu ajutorul unei cordeline direct în râpă. Cele două victime au fost găsite, iar un băiat a fost extras.

Salvatorii încearcă să evacueze și fata rămasă în râpă. Ambele victime sunt conștiente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel