Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie pentru o familie de români: Un copil de 5 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc și a murit; mama sa era în casă
WhatsApp
Tragedie, vineri după-amiază, la Onești, în județul Bacău. Un copil de 5 ani a murit după ce a căzut de la etajul 9 al apartamentului în care locuia. Băiatul era cu mama lui în casă, iar totul a avut loc într-o clipă de neatenție.

Era trecut de orele prânzului când băiatul de 5 ani, scăpat din ochi de mama lui pentru puțin timp, s-a urcat pe pervazul de la bucătărie. De acolo a căzut în gol de la etajul 9 al blocului în care locuia.

"La data de 02.06.2023, în jurul orei 12,30, poliţiştii din Oneşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un minor, de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 9 al unui imobil situat pe strada Aleea Parcului din localitate. Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuinţă cu mama sa, într-un moment de neatenţie, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Zeci de minute s-au chinuit medicii de la ambulanță să-l resusciteze pe cel mic. Totul s-a dovedit însă zadarnic, iar în final medicii au pronunțat decesul.


Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar privind infracţiunea de ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel