Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în Râmnicu Sărat: O fată de 14 ani a fost împușcată după ce a refuzat să stea de vorbă cu prietenul atacatorului
WhatsApp
Fapta revoltătoare în centrul Râmnicu Sărat: O fata de 14 ani a fost împușcată în față un pistol airsoft, după ce a refuzat să vorbească cu prietenul agresoruluiâ. 
Tragedie în Râmnicu Sărat: O fată de 14 ani a fost împușcată după ce a refuzat să stea de vorbă cu prietenul atacatorului

Cu toate că utilizarea acestor tipuri de arme considerate neletale este interzisă în spațiile publice, asistăm deja la un fenomen periculos.

Fata de 14 ani, rănită în zona feței, se recuperează acasă după incidentul șocant. Mama ei a sunat imediat la poliție, iar echipa de criminaliști a identificat agresorul responsabil pentru folosirea armei de tip airsoft.

Vezi și: Dana Roba, românca bătută de către soțul ei, a suferit o operație de 9 ore la creier. Agresorul ar fi lovit-o crunt cu un ciocan

 

Minora a fost lovită puternic

 

Tânărul de 18 ani din același oraș se confruntă acum cu dosar penal pentru lovire și alte violențe, precum și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În timpul incidentului, fata se afla însoțită de un grup de prieteni pe stradă când o mașină s-a oprit în apropiere. Șoferul a încercat să interacționeze cu ea, iar din cauza refuzului acesteia, un pasager din mașină a folosit pistolul și a tras, rănind-o în zona feței.

Vezi și: Italia. Un român a amenințat cu un cuțit doi consăteni pentru a-i determina să îi dea un smartphone

 

Pistoalele de tip airsoft, o problemă din ce în ce mai des întâlnită

 

Astfel de incidente devin din ce în ce mai frecvente. Recent, jandarmii din Brăila au descoperit un alt tânăr care purta asupra sa un pistol de tip airsoft pe care l-a aruncat într-o grădină.

Aceste pistoale pot fi achiziționate și de pe internet, fără a fi necesară o autorizație pentru deținere. Cu toate acestea, este interzisă utilizarea lor în spațiile publice, fiind un fapt ce implică consecințe legale grave.

 

----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

- https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

- https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel