Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în județul Olt: Un copil de trei ani a murit strivit de o poartă de 500 de kilograme - Dosar penal deschis
WhatsApp
O tragedie a avut loc într-o localitate din județul Olt, unde un copil în vârstă de trei ani și-a pierdut viața într-un mod șocant.
Tragedie în județul Olt: Un copil de trei ani a murit strivit de o poartă de 500 de kilograme - Dosar penal deschis

Incidentul s-a petrecut marți seara, în comuna Moțăței, în urma unei lucrări la o poartă metalică care, din nefericire, nu a fost bine executată.

Potrivit relatărilor martorilor oculari, tatăl copilului și un vecin al acestuia montaseră poarta masivă, care avea o greutate estimată la 500 de kilograme. Cu toate acestea, întrucât poarta nu fusese suficient de asigurată, când bărbatul a încercat să o acționeze, aceasta s-a desprins brusc din balamale și s-a prăbușit peste copilul care se juca în apropiere.

„Poarta nu fusese însă asigurată, așa că în momentul în care bărbatul a încercat să o acționeze, aceasta s-a desprins din balamale și s-a prăbușit peste copilul care se juca în imediata apropiere.”, conform Antena 3 CNN.

Tatăl disperat a sunat imediat la numărul de urgență 112, iar la fața locului au sosit prompt echipaje de salvare, inclusiv un elicopter SMURD. Medicii au întreprins manevrele de resuscitare timp de 54 de minute, însă din nefericire, eforturile lor au fost zadarnice, iar micuțul a fost declarat decedat.

Autoritățile au deschis imediat un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii depun toate eforturile pentru a elucida cu exactitate circumstanțele care au condus la această tragedie îngrozitoare. În acest moment, se efectuează investigații ample pentru a stabili dacă există vinovății sau neglijențe în montarea porții care a dus la un final atât de tragic pentru copilul nevinovat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel