Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie în dimineața de Paște. Nu a fost atent la calea ferată și a fost spulberat de tren 
WhatsApp
Tragedie în ziua de Paște: un șofer și-a pierdut viața în județul Sibiu după ce nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.
Tragedie în Bistrița Năsăud: Doi copii au fost loviți puternic de o mașină. Unul dintre ei este în stare critică la spital

Un tragic accident s-a petrecut duminică dimineața pe DN 14 între localitățile Ruși și Șeica Mare, când șoferul unei autoutilitare a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren. Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, șoferul nu ar fi respectat semnificația culorii roșii a semaforului de la trecerea cu calea ferată.

În momentul impactului, autoutilitara se deplasa dinspre Mediaș spre Sibiu, iar șoferul, în vârstă de 38 de ani și originar din județul Alba, se afla singur în vehicul. Acesta a ignorat semnalul roșu al semaforului, pătrunzând pe calea ferată și fiind lovit frontal de trenul de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaș. Impactul a fost de o violență extremă, autovehiculul fiind proiectat în afara părții carosabile. Din nefericire, șoferul a decedat pe loc.

Traficul feroviar, îngreunat după accidentul de la Sibiu

 

Pasagerii din tren și mecanicul acestuia, în vârstă de 64 de ani și din județul Cluj, așa cum era de așteptat, nu au pățit nimic în urma accidentului. Cu toate acestea, traficul în zonă a fost perturbat, generând circulație îngreunată.

Echipaje SMURD au intervenit prompt la fața locului, însă manevrele de resuscitare au fost fără succes, medicii constatând decesul șoferului care se afla în stop cardiorespirator, conform informațiilor furnizate de către ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel